Baca keterangan rasmi

Colorado State University-Pueblo dengan bangganya menawarkan kualiti yang tinggi di kampus program bahasa Inggeris intensif untuk kos yang berpatutan.

ELI kami menggunakan kaedah interaktif pembelajaran akademik Bahasa Inggeris di persekitaran yang komited untuk kejayaan pelajar.

pengajaran dalam kelas adalah 20-25 jam seminggu, dengan tenaga pengajar Bahasa Inggeris yang berpengalaman. Aktiviti dijadualkan setiap hari Jumaat semasa semester. sesi tutorial tambahan adalah disediakan secara percuma atas permintaan.

Setiap manfaat diberikan kepada pelajar universiti biasa disediakan untuk peserta ELI, termasuk semua aktiviti pelajar, pilihan perumahan, dan akses ke perpustakaan, makmal komputer, dan kemudahan rekreasi.

Mengapa memilih Institut Bahasa Inggeris di CSU-Pueblo?

Kelas kecil

Anda mempunyai banyak peluang untuk mengamalkan apa yang anda belajar kerana setiap kelas individu mempunyai hanya sebilangan kecil pelajar.

Tuisyen Mampu

Pada $ 250 setiap kredit, anda mampu untuk datang ke universiti untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan mendapatkan pengalaman universiti pada masa yang sama. semester kami adalah 15 minggu panjang dan anda mendaftar untuk 12 kredit.

Bersepadu Dalam Kampus Pengalaman

Anda boleh menggunakan semua kemudahan yang disediakan di kampus - akademik, rekreasi, dan sosial. Terdapat banyak peluang untuk anda untuk berinteraksi dengan kedua-dua pelajar prasiswazah dan siswazah antarabangsa Amerika dan lain-lain.

Rekreasi Kolam petualang

terkenal dengan aktiviti luar seperti bermain ski, snowboarding, berakit, berbasikal dan mendaki Colorado. Kemudahan kampus rekreasi membolehkan anda untuk menikmati seluruh ruang kami terbuka, air yang berkilauan, dan gunung yang menjulang tinggi.

Munasabah Kos-of-Hidup Pueblo adalah sebuah bandar kecil murah di mana anda boleh hidup dengan selamat dan selesa.

Perhatian peribadi

Kakitangan International Programs memberikan perhatian individu kepada setiap pelajar. Kami mempunyai pengalaman yang luas dengan pelajar dari budaya di seluruh dunia dan kami berdedikasi untuk membantu anda berjaya. tutor berpengetahuan kami boleh didapati secara percuma untuk membantu anda.

Program diajar dalam:
English
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
- $ 250 setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date