Baca keterangan rasmi

Menyesuaikan program bahasa Inggeris anda untuk memenuhi keperluan individu anda dengan memilih dari salah satu kursus yang direka khas:

Kursus Asas

(20 kelas seminggu)

Sesuai untuk tujuan am dan bagi mereka yang suka untuk bergaul masa kelas dan belajar sendiri. Setiap kursus adalah berdasarkan kepada asas (Program Teras) Kursus 20 kelas pagi seminggu. Kursus Asas membangunkan semua aspek kecekapan bahasa anda dalam program peribadi diselaraskan oleh guru teras anda. Kursus mengintegrasikan struktur tatabahasa dan fungsi, perbualan berpandu, sebutan, bertutur, mendengar, membaca, menulis, dan perbendaharaan kata, dalam usaha untuk memajukan kecekapan tive communica- anda dalam semua bidang kemahiran dan untuk memastikan keseimbangan kefasihan dan ketepatan. Ia termasuk 3/2 Study Club sesi setiap minggu ditambah 5 jam belajar sendiri di Pusat Pembelajaran.

Kursus intensif

(20 pelajaran + 5 kursus elektif seminggu)

Pilihan yang paling popular, Kursus Rapi membolehkan anda untuk menggabungkan kemahiran asas yang dipelajari dalam Kursus Asas dengan tambahan kemahiran yang lebih fokus dan khusus dalam waktu petang kursus opsyen elektif. Kursus Intensif Khas terdiri daripada Kursus Asas dan 5 pelajaran khusus setiap minggu, yang membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran bahasa tertentu yang anda perlukan. Pengajaran petang di sebuah Rapi khusus berdedikasi untuk satu kursus elektif yang anda mahukan.

Pilihan elektif: Bahasa Inggeris Perniagaan & TOEIC (Tahap 2-10), kemahiran Peperiksaan (Tahap 4-10), Kelancaran (Tahap 1-10), Penulisan Akademik & Bercakap (Tahap 4-10), Membaca Akademik & Penulisan (Tahap 2-10).

Kursus Intensif Super

(20 pelajaran + 10 kursus elektif seminggu)

Ini adalah kursus intensif, peribadi dan menyeluruh kami. Ia menjurus untuk pelajar yang serius Inggeris yang mahu memaksimumkan masa belajar masing-masing dengan lebih dalam kelasnya jam. Ini adalah kursus yang sesuai untuk pelajar berminat untuk mendapatkan kemahiran Bahasa Inggeris yang paling komprehensif pada kadar yang paling cepat untuk tujuan pembinaan bahasa. Dengan pasukan anda dua atau tiga orang guru, anda akan menerima tahap tertinggi latihan dan sokongan termasuk pelbagai maklum balas dan nasihat mengenai semua bidang pembangunan Bahasa Inggeris anda. Kursus Khas Super-Rapi terdiri daripada 20 pelajaran teras setiap minggu dan dua 5-pelajaran setiap kursus elektif minggu.

Pilihan elektif: Bahasa Inggeris Perniagaan & TOEIC (Tahap 2-10), kemahiran Peperiksaan (Tahap 4-10), Kelancaran (Tahap 1-10), Penulisan Akademik & Bercakap (Tahap 4-10), Membaca Akademik & Penulisan (Tahap 2-10).

Bahasa Inggeris Perniagaan

(20 + 5 pelajaran Bahasa Inggeris Perniagaan kelas elektif seminggu)

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan menggabungkan yang terbaik dalam pengetahuan perniagaan akademik dengan amalan perniagaan sehari-hari. Sebuah perpaduan sempurna antara tugas berasaskan pembelajaran dan kemahiran fokus, Elektif juga menempatkan mereka yang berminat dalam ujian TOEIC, yang digunakan untuk mengukur Inggeris dalam aktiviti kerja harian. Belajar perbendaharaan kata yang sangat penting dan menguasai kemahiran yang diperlukan untuk mencapai skor yang tinggi pada semua komponen ujian TOEIC (Reading & Listening / Penulisan & Bercakap). Pengajar kami akan membimbing anda mengikut keutamaan anda dalam kelas yang meningkatkan Bahasa Inggeris untuk tujuan profesional. Kursus Perniagaan Rapi terdiri daripada 20 pelajaran teras dalam seminggu ditambah lima kelas seminggu Perniagaan Bahasa Inggeris.

Kursus elektif

Kefasihan (General English)

Coursefocuses elektif Kelancaran kami pada berguna, perbendaharaan kata Bahasa Inggeris setiap hari. Pelajar menjalankan amalan yang bercakap dan kemahiran mendengar dalam suasana yang selesa, perbualan. Terdapat juga unsur budaya untuk kursus ini, membantu pelajar untuk berasa lebih selesa dalam semua aspek masyarakat Kanada. Pelajar yang mempunyai latar belakang tatabahasa yang kuat mencari kursus ini amat berguna kerana mereka mempunyai suasana yang tepat untuk meletakkan pengetahuan mereka ke dalam amalan. Mereka yang bekerja atau belajar menggunakan bahasa Inggeris, atau bercadang untuk pada masa depan, mendapati bahawa kemahiran yang dipelajari di sini membantu dalam situasi kehidupan sebenar.

Disediakan untuk pelajar di semua peringkat.

Penulisan Akademik dan Bercakap

Belajar di Universiti atau Kolej di Kanada memerlukan tahap yang tinggi keupayaan dan keyakinan dengan Bahasa Inggeris dalam kedua-dua menulis dan bercakap. Tulisan Akademik & Bercakap pilihan elektif membantu pelajar untuk menyediakan diri mereka untuk Cambridge, IELTS atau peperiksaan TOEFL atau Universiti / Kolej Program Laluan dengan membantu mereka membina esei bertulis mereka, komposisi dan kemahiran wacana. Elektif ini sesuai untuk mana-mana pelajar yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran pengeluaran bahasa Inggeris mereka kerana mereka juga akan bekerja pada kemahiran pembentangan dan perbincangan mereka.

Disediakan untuk pelajar Tahap 4-10

Reading Akademik dan Penulisan

Kursus ini disesuaikan ke arah pelajar yang ingin untuk amalan lebih dalam menulis dan membaca esei akademik sebagai persediaan untuk pendidikan tinggi. Pengajar profesional kami memastikan bahawa matlamat akademik setiap pelajar dapat dipenuhi melalui latihan mingguan dan maklum balas. Pelajar dicabar dengan kedua-dua membaca dan menulis tugasan daripada bahan-bahan akademik sahih.

Disediakan untuk pelajar Tahap 4-10

Kemahiran Peperiksaan

Kursus Kemahiran Peperiksaan kami akan membantu pelajar membangunkan kemahiran utama diuji dalam IELTS, FCE dan CAE peperiksaan. Pelajar akan disediakan untuk peperiksaan melalui gabungan latihan kemahiran bahasa dan amalan peperiksaan. Setiap minggu adalah berdasarkan kepada kawasan topik yang berkaitan, membolehkan pelajar untuk membina pengalaman pelbagai topik yang dibincangkan dalam peperiksaan. Kakitangan kami akan membantu anda menjadi biasa dengan struktur peperiksaan serta mengajar anda kemahiran yang diperlukan, perbendaharaan kata dan tatabahasa untuk berjaya.

Disediakan untuk pelajar di Tahap 4-10 IELTS Tarikh Peperiksaan: Mingguan

Bahasa Inggeris Perniagaan & TOEIC

Sangat maju kurikulum Bahasa Inggeris Perniagaan kami menggabungkan yang terbaik dalam pengetahuan perniagaan akademik dengan amalan perniagaan sehari-hari. Sebuah perpaduan sempurna antara tugas berasaskan pembelajaran dan kemahiran fokus, Elektif juga menempatkan mereka yang berminat dalam Peperiksaan TOEIC, yang digunakan untuk mengukur Inggeris dalam aktiviti kerja harian. Belajar perbendaharaan kata yang sangat penting dan menguasai kemahiran yang diperlukan untuk mencapai skor yang tinggi pada ujian TOEIC. Pengajar kami akan membimbing anda mengikut keutamaan anda dalam kursus yang meningkatkan Bahasa Inggeris untuk tujuan profesional.

Disediakan untuk pelajar di Tahap 2-10 Tarikh Peperiksaan TOEIC: Bulanan

Program Nota:

  • Kursus Ketua Inggeris disediakan untuk pelajar berusia 16 tahun.
  • A menandatangani Borang Persetujuan ibu bapa diperlukan untuk semua pelajar di bawah umur 18 tahun.
  • Semua Kursus Pilihan Elektif mungkin tidak terdapat di semua sekolah pada setiap masa.
  • Bagi pelajar yang mendaftar dalam kursus-kursus intensif dan Super-intensif untuk sekurang-kurangnya 12 minggu dan menyelesaikannya bersama-sama dengan elektif Bahasa Inggeris Perniagaan, mereka layak untuk menerima satu Eurocentres Bahasa Inggeris Perniagaan Diploma.
Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Oxford International Education Group »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date