Baca keterangan rasmi

Bahasa Inggeris untuk tujuan Khas Program

The Bahasa Inggeris untuk Program Khas Tujuan direka untuk pelajar yang memerlukan bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dalam sosial, bekerja, dan keadaan Kerjaya khusus. Kelas perniagaan, latihan loghat, penyiaran dan kemahiran pengucapan awam, undang-undang Inggeris, pengurusan sumber manusia, dan kefasihan media adalah sebahagian daripada pelbagai bidang pelajar boleh memilih untuk belajar. Pembangunan kemahiran berlaku dalam semua 4 bidang bahasa (membaca, menulis, mendengar, dan bercakap), dan tidak memberi tumpuan kepada meletakkan kemahiran baru mula digunakan dalam konteks yang realistik.

Bahasa Inggeris Perniagaan

 • Keterangan Kursus: Accelerated Program Profesional (APP) Perniagaan antarabangsa Inggeris membantu pelajar membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan jayanya di tempat kerja dengan memberi penekanan kepada strategi membaca, pemikiran analitikal, dan pembentangan lisan. Tema-tema bersepadu sepanjang kursus termasuk komunikasi global, topik-topik perniagaan, dan isu-isu yang berkaitan dengan perniagaan.
 • Yang merupakan seorang calon yang baik untuk kelas ini? Pelajar maju adalah calon-calon yang baik untuk kelas ini. Ia akan membolehkan mereka untuk membangunkan kemahiran bahasa praktikal dengan memberi tumpuan kepada tema yang berkaitan dengan perniagaan, perbendaharaan kata, dan struktur tatabahasa.
 • Apa yang pelajar akan belajar daripada kursus? Pelajar akan mengambil bahagian dalam situasi kehidupan sebenar - perbualan perniagaan, penghantaran padang jualan, dan lain-lain Mereka juga akan mengkaji dan membincangkan kajian kes, menyampaikan pelbagai persembahan, dan mengamalkan untuk temuduga kerja simulasi.
 • Syarat-syarat: tahap C1; 90 TOEFL iBT; 90 Oxford Ujian Penempatan; 6,5-7 IELTS

Kelancaran Media

 • Keterangan Kursus: Kursus ini mengkaji bagaimana pengantara komunikasi telah mempengaruhi dan mengubah interaksi interpersonal kita, tingkah laku politik, pemahaman budaya, dan realiti ekonomi. Pelajar akan meneroka topik yang termasuk peranan media dalam proses politik; tempat kewartawanan dalam masyarakat kontemporari; kesan media komunikasi global; dan kepentingan komunikasi strategik, seperti pengiklanan, perniagaan dan budaya kita (s).
 • Siapa yang patut mengambil kursus ini? Kursus ini sesuai untuk pelajar maju yang berminat untuk mendalami pemikiran kritikal dan kemahiran analitikal. Ia adalah kursus berasaskan teori yang diajar di peringkat universiti
 • Apa yang pelajar akan belajar dalam kursus? Selain belajar analisis kritikal dan kemahiran menulis peringkat lanjutan, kursus ini juga memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran abad ke-21 seperti kreativiti, kerjasama, penyelesaian masalah, dan media-Kurasi / sesuai (iaitu, menyusun, mengkategorikan, dan menyampaikan bahan daripada pelbagai sumber dalam apa-apa cara untuk mewujudkan satu pengalaman yang unik editorial untuk pembaca pengunjung / lokasi) dengan menyediakan pelajar dengan peluang untuk menjadi pencipta kandungan melalui blog kelas
 • Syarat-syarat: tahap C1-C2; 90-120 TOEFL iBT; 90-100 + Oxford Placement Test; 7,5-9 IELTS

Inlingua Washington DC Bilik Berita

 • Keterangan Kursus: Explore penyiaran berita dan mendapatkan persembahan berharga, penyelidikan, dan kemahiran interpersonal dalam perjalanan pilihan raya ini. Pilih rakaman akan disiarkan di web di seluruh dunia melalui laman media sosial Inlingua Washington DC, ke 'Inlingua TV' di sekolah.
 • Siapa yang patut mengambil kelas ini? Pelajar maju yang ingin membangunkan kebolehan pengucapan awam, menjadi pembaca yang lebih baik, dan belajar untuk menguruskan tarikh akhir yang ketat akan mendapat manfaat yang besar dari perjalanan Newsroom Inlingua Washington DC.
 • Apa yang pelajar akan belajar? Pelajar akan terlibat dalam semua bahagian proses mewujudkan berita. Mereka akan belajar bagaimana untuk mencari cerita-cerita dan membuat keputusan yang cerita adalah penting. Mereka juga akan belajar bagaimana untuk kajian tentang topik yang pelbagai, menulis soalan temuduga yang berkaitan, menjalankan temu bual berkesan, dan mengarang skrip untuk kisah yang berbeza dan penonton.
 • Syarat-syarat: tahap C1; 80-90 TOEFL iBT; 80-90 Oxford Ujian Penempatan; 6-7 IELTS

Seminar Pengurangan Accent

 • Keterangan Kursus: Dalam seminar 8 minggu ini, pelajar mengamalkan variasi dalam intonasi, menghubungkan bunyi, dan latihan irama; memberi persembahan lisan; rekod dan mengkaji semula kemajuan bercakap mereka, dan belajar tentang loghat Amerika dan budaya.
 • Siapa yang patut mengambil kelas ini? Intermediate tinggi kepada pelajar Advanced yang ingin membangunkan dan meningkatkan Mendengar dan kemahiran Bercakap akan mendapat manfaat daripada kelas ini.
 • Apa yang pelajar akan belajar? Pelajar yang berjaya melengkapkan tahap ini akan dapat berkata-kata dengan intonasi semula jadi lebih Amerika dan irama dan menunjukkan pemahaman yang lebih baik daripada ucapan penutur asli Bahasa Inggeris.
 • Syarat-syarat: tahap B2-C1; 74+ TOEFL iBT; 85+ Oxford Ujian Penempatan; 5.5 + IELTS
Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh inlingua® Washington DC »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019