Baca keterangan rasmi

Bahasa Inggeris Intensif Anglolang

Kursus ini melibatkan tuisyen kumpulan 25 jam setiap minggu dalam kelas multinasional kecil. Gabungan kelas pagi yang memberi tumpuan kepada empat kemahiran serta perkembangan tatabahasa dan perbendaharaan kata serta kelas petang yang memberi tumpuan kepada strategi peperiksaan IELTS, membantu pelajar mencapai skor yang mereka perlukan dalam ujian IELTS. Oleh itu membolehkan mereka maju ke tahap ketidakselarasan pilihan mereka.

Kursus IELTS boleh ditempah selama 4 minggu atau lebih.

Tahap bahasa minimum yang diperlukan untuk kursus ini adalah Elementary (A1).

Bilakah ia bermula?

Anda boleh memulakan Kursus Intensif Bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris di beberapa mata yang berbeza pada tahun ini. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai tarikh permulaan yang sesuai untuk anda.

Apakah IELTS?

IELTS adalah Sistem Pengujian Bahasa Inggeris Antarabangsa, ujian Bahasa Inggeris penting yang digunakan untuk memeriksa tahap bahasa untuk masuk ke kolej dan universiti di seluruh dunia. Ujian ini dibahagikan kepada ujian mendengar, membaca, menulis dan bercakap berasingan dan merupakan penunjuk yang baik keupayaan anda untuk mengendalikan Bahasa Inggeris akademik.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Anglolang Academy of English »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date