Baca keterangan rasmi

Terus ke destinasi

Dengan kursus intensif, anda akan mencapai matlamat pembelajaran sasaran anda yang terpantas. Untuk mencapai kemajuan pembelajaran yang pesat, bekerjasama dalam kumpulan mini kecil yang direka dengan teliti hanya 3-6 orang.

Perniagaan Bahasa Inggeris

Sebagai tambahan kepada kursus Bahasa Inggeris umum, kami menawarkan program perniagaan khas, yang amat sesuai untuk orang-orang yang ingin mengorientasikan tugas mereka atau mencari pekerjaan. Kursus ini termasuk campuran perniagaan bahasa Inggeris, perbualan, penulisan dan surat-menyurat, tatabahasa, bahasa formal dan bahasa Inggeris, membaca, kerja perbendaharaan kata, latihan sebutan. Di samping itu, kursus-kursus ini menyediakan prasyarat untuk memasuki Kursus Diploma Universiti Cambrigde.

Kejayaan pembelajaran dan sijil

Terima kasih kepada kumpulan pembelajaran kecil, para peserta dalam kursus intensif kami mencatatkan di atas hasil purata. Pada akhir kursus, anda akan menerima sijil wakil yang memperincikan kemahiran bahasa yang diperoleh.

Fleksibiliti pada permulaan tempoh kursus dan kursus

Biasanya, anda boleh memulakan kursus anda dalam masa beberapa hari untuk mengelaskan pengetahuan terdahulu anda. Kami sentiasa memulakan kursus baru sepanjang tahun sebaik sahaja sekurang-kurangnya 2-3 peserta dengan pengetahuan yang sama didaftarkan. Anda juga akan mendapat manfaat daripada fleksibiliti kursus ini semasa kursus: bukannya tempoh kursus yang ditunjukkan di bawah, anda boleh mempersingkat tempahan dan buku pro rata di pelbagai kursus.

Penyusunan kumpulan belajar

Peletakan individu dalam kumpulan menjamin setiap orang kejayaan pembelajaran yang optimum. Anda akan mendapat gred kompeten tahap bertulis dan lisan anda supaya kami dapat menentukan kumpulan yang optimum untuk anda.

Latihan amalan yang diselia

Untuk terus memperhebatkan kursus anda, anda akan mengusahakan inisiatif anda sendiri di sekolah 1 atau 2 kali seminggu di bawah pengawasan yang berwibawa seorang guru. Anda mengambil bahan anda sendiri dengan anda, sebagai contoh, pengemasan anda. Harga untuk pelajaran amalan ini boleh didapati di bawah KOMBI. Maklumat terperinci boleh didapati di lembaran berasingan «Pelajaran».

kosEnglisch intensiv

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Sprachschule Schneider »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Feb. 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date