Barcelona Summer - Internship

Umum

Penerangan Program

internship

Kenapa Barcelona?

Dengan pengaruh yang besar dalam perdagangan, pendidikan, media, fesyen, dan kesenian, Barcelona telah menjadikannya sebagai pemain utama di pasaran global.

Program kami menjamin * alt = "penempatan magang untuk membantu anda mengembangkan kemahiran profesional yang akan memulakan kerjaya anda dan menjadikan anda lebih menarik untuk majikan dalam pasaran kerja kompetitif hari ini. IES Internships 'tidak dibayar, akademik alt =" magang telah melatih pelatih Barcelona dalam bidang seperti IT, kewartawanan, dan pelancongan, sambil menunjukkan kepada mereka pemandangan dan bunyi Sepanyol.

Internship anda

Sebelum anda berlepas, kami bekerjasama dengan anda untuk menyusun semula resume anda, menyempurnakan surat pelengkap anda, dan mengasah rangkaian anda dan menemuramah kemahiran, serta menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru. Anda akan menjadi pelatih dalam perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 25 jam seminggu. Anda juga akan mendaftar dalam seminar akademik alt = "seminar magang 3- dengan kredit yang diperlukan dengan IES lain yang lain, di mana anda akan mendapat konteks untuk alt =" penempatan magang anda dengan mengkaji isu-isu kebudayaan di tempat kerja. Anda juga boleh mendaftar dalam kursus Bahasa Sepanyol pilihan 3-kredit, juga.

Dengan staf berdedikasi IES dan sambungan antarabangsa, anda boleh yakin bahawa anda akan mempunyai alt = "magang yang memenuhi matlamat anda. Anda akan belajar dan belajar untuk menonjol!

Luangkan masa lapang anda untuk mengetahui Barcelona melalui acara kebudayaan IES Abroad , yang juga dikenali sebagai Discoveries, dan lawatan lapangan pilihan. Destinasi masa lalu telah termasuk Costa Brava dan Pyrenees.

Contoh Penempatan

Pelajar yang lalu mempunyai alt = "magang di Barcelona seperti contoh-contoh yang disenaraikan di bawah. Perlu diingat bahawa senarai ini adalah tidak lengkap. Kami menggalakkan pelajar semua jurusan untuk memohon.

 • Syarikat media sukan dan hiburan
 • Sokongan keluarga dan pusat pendidikan menyediakan ruang bagi ibu-ibu untuk bertemu, bekerja, cenderung kehamilan, dan bersenam, sementara anak-anak mereka menikmati aktiviti seperti tai-chi dan kelas bahasa
 • Pusat perubatan yang pakar dalam perubatan fizikal dan pemulihan
 • Syarikat hartanah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang mewakili Semenanjung Iberia
 • Syarikat pengambilan kakitangan global dengan rakan-rakan di Amerika Selatan, Asia, dan Eropah
 • Syarikat pembangunan permainan mudah alih
 • Komuniti e-sukan dalam talian yang diarahkan kepada peminat
 • Hospital yang pakar dalam pediatrik, ginekologi, dan obstetrik
 • Sekolah rendah dan sekolah rendah yang bekerja dengan kanak-kanak dari masyarakat yang kurang mendapat layanan
 • Dana modal teroka global yang mengkhusus dalam pengantarabangsaan pemula di seluruh Eropah dan Asia

* Sesetengah peletakan mungkin memerlukan pengetahuan tentang bahasa Sepanyol. Bercakap dengan Penasihat Pelatih IES anda untuk mengetahui lebih lanjut.

Kehidupan seharian

Luangkan masa lapang anda menjelajah Barcelona, sebuah bangunan ajaib karya Gaudí (La Sagrada Familia, Park Güell), bandar lama yang bersejarah, dan Las Ramblas. Jimat masa untuk perjalanan IES Abroad dianjurkan di luar bandar (kos tambahan).

Akademik

Seminar Akademik kami

Semasa bekerja di Barcelona, anda akan mendaftar dalam seminar akademik 3-kredit alt = "seminar magang dengan IES dan pelajar lain IES, yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol. Pada musim panas, pilihan seminar 6-kredit juga disediakan. Terlepas dari pilihan mana yang anda pilih, anda akan mendapat konteks untuk alt = "penempatan magang dengan memeriksa isu-isu kebudayaan di tempat kerja. Topik yang dibincangkan termasuk:

 • Memahami budaya tempat kerja
 • Memperbaiki komunikasi
 • Memperkukuhkan sikap dan kebolehan kerja
 • Menyelesaikan konflik
 • Menavigasi isu, cabaran, dan peluang supaya anda dapat berjaya dalam pekerjaan di Barcelona dan ketika anda pulang ke rumah

Anda juga boleh memilih kursus Bahasa Sepanyol 3-kredit yang diajar di Pusat untuk melengkapkan alt = "program magang.

Kursus

Ini adalah senarai tawaran kursus yang dirancang. Senarai akhir tawaran kursus akan disediakan kepada anda dalam akaun MySpaceabroad anda.

Seminar Latihan

 • IN 395 - Pengetua di seluruh Budaya - Seminar Latihan (6 kredit) (Musim Panas)
 • IN 395A - Pertunjukan di seluruh Budaya - Seminar Internship (dalam Bahasa Inggeris - 3 kredit) (Kejatuhan, Musim Semi, Musim Panas)
 • IN 395B - Pertunjukan di seluruh Budaya - Seminar Internship (dalam Bahasa Sepanyol - 3 kredit) (Kejatuhan, Musim Semi, Musim Panas)

Sepanyol

 • SP 101 - Bahasa Sepanyol dalam Konteks: Novice Abroad I (Summer - 3 credits)
 • SP 221 - Bahasa Sepanyol untuk Profesion: Novice Abroad III (Summer - 3 credits)
 • SP 321 - Bahasa Sepanyol untuk Profesion: Kemunculan Bebas Luar Negara (Summer - 3 credits)

Lawatan sambil belajar

Walaupun pengembaraan anda bermula di Barcelona, Discoveries kami membawa anda ke bandar-bandar besar lain di dalam dan di sekitar Sepanyol. Discoveries membawa anda lebih dekat dengan budaya Barcelonan dan Sepanyol melalui pelbagai aktiviti yang merangkum bersama-sama wawasan akademik yang disediakan oleh perjalanan lapangan dan bimbingan fakulti kami. Mereka memberikan kontras dan konteks untuk apa yang anda sedang belajar di Barcelona.

Semua Discoveries adalah kos tambahan dan ketersediaan bergantung pada jadual kerja anda. Berikut adalah beberapa destinasi yang mungkin.

Selatan Perancis

3 hari | Spring

Lawati Carcassonne untuk mengetahui sejarahnya yang kaya, dan nikmati perjalanan bot yang berdekatan. Seterusnya, pergi ke Lastours untuk melihat istana dan Biara Fontfroide. Perhentian terakhir adalah di Perpignan, di mana anda akan mempunyai peluang untuk membandingkan perbezaan antara budaya Catalan Sepanyol dan Catalonia Perancis.

Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Barcelona melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan dijaga. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau Discoveries kami yang membawa anda ke tempat-tempat yang dipukul-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami.

Orientasi

Apabila tiba di Barcelona, anda akan mengambil bahagian dalam orientasi dengan pelatih dan pelajar lain. Orientasi merangkumi maklumat praktikal mengenai perumahan, pengangkutan, dan aktiviti kurikulum; harapan profesional dan budaya; belajar tentang budaya Barcelona dan Catalan. Perjalanan kajian (2 hari) dimasukkan. Tarragona adalah destinasi yang lalu.

Perumahan

Pangsapuri - Tinggal di apartmen yang dilengkapi dengan tiga hingga lima pelatih dalam bilik double atau triple bersama-sama dengan Barcelona Cultural Companion yang akan menjadi panduan anda untuk tinggal di bandar. Pilihan ini tidak termasuk makanan tetapi menawarkan akses ke dapur yang lengkap.

Kos Program

Pertimbangkan harga ini sebagai titik permulaan. Kami menggalakkan anda menghubungi pejabat di luar negara untuk menentukan kos sebenar kepada anda semasa pemfaktoran dalam bantuan kewangan, biasiswa, polisi sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

Summer 2020

Terma Tuisyen Perumahan Insurans Jumlah

Summer 2020

3 kredit

$ 5,010 $ 1,845 $ 135 $ 6,990

Summer 2020

6 kredit

$ 5,370 $ 1,845 $ 135 $ 7,350

Beasiswa

Beasiswa Khusus Program

Bantuan Kewangan Berasaskan Musim Panas

Sehingga $ 1,000.

Dibuka kepada pelajar yang memohon dan menghadiri program musim panas IES Abroad atau IES Internships.

Kriteria ditinjau untuk menentukan anugerah:

 • Tahap keperluan kewangan yang ditentukan dari maklumat yang diberikan pada permohonan itu. Keutamaan diberikan kepada penerima Pell Grant;
 • Lokasi program IES Abroad ;
 • Status keahlian IES Abroad kampus rumah.

Biasiswa Latihan Kesan Sosial Musim Panas

Hingga 100% daripada kos bilik dan papan berdasarkan keperluan kewangan $ 1000 perjalanan.

Biasiswa Pelatihan Kesan Sosial Musim Panas telah dimulakan oleh Yayasan Hemera, yang misinya adalah untuk memupuk kebaikan manusia asas dalam individu dan masyarakat. Biasiswa ini, yang akan dikekalkan menerusi kolaborasi asas, bertujuan untuk memberi inspirasi kepada para pelajar untuk membuat impak sosial melalui alt = "latihan magang dalam organisasi perkhidmatan fidah atau perkhidmatan langsung / sosial.

Pusat kami

IES Abroad Barcelona Centre terletak di pusat Barcelona berhampiran Plaza Catalunya. Ciri-ciri termasuk:

 • Akses internet berkelajuan tinggi dan tanpa wayar
 • Bilik kelas multimedia
 • Lajur belajar dengan pencetak
 • Teres luaran yang besar dengan ruang sosial dan pembelajaran
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Baca lebih lanjut

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Baca Ringkas
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milan , Nagoya , Nantes , New York , Nice , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Rom , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Vienna , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Lagi Kurang