Read the Official Description

Program Penyerapan

Program Penyerapan adalah teras landasan pembelajaran bahasa CLI ini. Dengan peluang kajian jangka pendek dan panjang sepenuhnya disesuaikan, Program Penyerapan menyampaikan rendaman bahasa yang lengkap dalam persekitaran direka dengan teliti untuk memaksimumkan kelajuan pembelajaran dan keberkesanan.

Guilin

Cara Terbaik untuk Belajar Cina

Satu-satu arahan adalah setakat ini cara yang paling cepat untuk belajar Cina. Daripada bersaing untuk perhatian guru anda, setiap hari anda pelajaran satu-satu dengan tiga pengajar CLI unik akan memberikan anda peluang individu untuk memajukan dan mengesahkan Cina jam kemahiran bahasa anda mengikut jam, hari demi hari, dan minggu minggu. Mula di mana-mana Isnin tahun ini dan melibatkan diri dalam bahasa dan budaya Cina dengan CLI sebagai panduan anda.

Aktiviti & Travel Lawatan

Selain empat jam setiap hari (Isnin hingga Jumaat) pengajaran satu-satu, CLI menganjurkan aktiviti mingguan dan lawatan pelancongan bulanan direka untuk melibatkan pelajar secara mendalam ke dalam bahasa Cina dan budaya. Sertai pelajar CLI lain dan ahli-ahli pasukan untuk tunggangan bot buluh menyusuri Sungai Li, kenaikan ke atas gunung yang menakjubkan kars Guilin, lawatan fotografi kepada Longji Rice Terraces, kelas memasak dengan chef Cina, lawatan ke rumah teh biara Daoist dan banyak lagi.

Program Pengyou CLI ini

Melibatkan diri secara aktif dalam pertukaran budaya langsung adalah bahagian yang penting dalam belajar di China. Dalam usaha untuk membantu memupuk peluang ini, CLI menciptakan Program Pengyou sebagai pilihan tambahan kepada Program Penyerapan anda tanpa sebarang kos tuisyen tambahan.

A New Level Perkhidmatan peribadi

Dari saat anda menghubungi CLI sehingga hari akhir anda kerja kursus, CLI menyediakan semua unsur-unsur yang perlu untuk memastikan satu pengalaman pembelajaran yang amat berkesan, termasuk lapangan terbang pick-up dan drop-off, rumah tempat tinggal, orientasi program yang komprehensif dan pengenalan kepada Guilin, dengan berhati-hati kurikulum maju pembelajaran, bantuan 24-jam, dan banyak lagi.

Program Bersama dengan GXNU

Jika anda berminat untuk program bersama CLI dengan Universiti Normal Guangxi (GXNU), sila layari Kajian Luar Negara bahagian laman web kami. Kajian pelajar di luar negara mesti bermula kursus pada awal Kejatuhan universiti atau semester Spring (biasanya pertengahan bulan Februari dan awal September) dan dikehendaki untuk tinggal mendaftar sekurang-kurangnya satu semester akademik. Kajian program Luar Negara CLI ini mengalu-alukan pelajar daripada semua peringkat umur.

Harry Mattison (musim panas 2014) Fordham University Tahap Cina (pada catatan): Intermediate "Saya tiba [ke Guilin] pada pukul 5 pagi, telah diambil oleh [CLI] ahli kakitangan, dan mendapati bangunan CLI dengan lampu berwarna di luar, dan bahawa benar-benar masa yang baik untuk saya kerana segala-galanya di sini telah sempurna. Makanan yang telah hebat, bilik yang luas, lembaran bersih, air panas, dan jadi ia adalah yang sangat mudah ... "

Testimoni Casey Crumpton ini - Cara Terbaik untuk Belajar Cina dari Kajian CLI di YouTube.

Yuran tuisyen

Untuk kajian jangka pendek (dari 2 minggu sehingga 10 minggu), harga berbeza-beza dari 950 USD untuk 6440 USD, bergantung kepada tempoh kursus dan jenis tempat tinggal anda memilih (bilik peribadi di CLI, Housestay atau pangsapuri swasta) .

Untuk kajian jangka panjang (dari 3 bulan sehingga 8 bulan), harga berbeza-beza dari 6080 USD kepada 22.130 USD bergantung kepada tempoh kursus dan jenis tempat tinggal anda memilih (bilik peribadi di CLI, Housestay atau pangsapuri swasta, pangsapuri dengan teman sebilik Cina).

Termasuk dalam Yuran Pengajian

20 Waktu Mingguan Cina Teras pengalaman pembelajaran anda akan menjadi Penyerapan Program CLI, yang termasuk 20 jam setiap minggu latihan Mandarin satu-satu intensif dengan tiga orang guru Cina yang unik.

Hanna Lichtenstein ini CLI Testimoni - Kajian Mandarin dari Kajian CLI di YouTube.

Sokongan & Kecemasan Bantuan

Kita tahu bahawa ramai pelajar yang pergi ke China berbuat demikian untuk kali pertama. Pada CLI, kami bangga dalam menyediakan sokongan yang menyeluruh dan bantuan kepada pelajar. Dari saat anda tiba di Guilin sehingga hari anda meninggalkan, CLI akan berada di sana untuk membantu anda dengan soalan, masalah, dan logistik untuk membuat peralihan anda ke China sehalus mungkin - tuisyen anda juga termasuk lapangan terbang pick-up dan drop -off. Selain itu, kami mempunyai ahli pasukan bertugas 24/7 untuk menangani sebarang situasi kecemasan yang mungkin timbul.

Aktiviti & Travel Lawatan

Setiap minggu, CLI menjadi tuan rumah pelbagai acara dan aktiviti untuk masyarakat CLI keseluruhan. Dalam usaha untuk membina persekitaran pembelajaran yang bertenaga, CLI menjemput semua peserta program, pengyous, Cina pelajar sebilik, dan ahli pasukan CLI untuk mengambil bahagian dalam lawatan dan aktiviti mingguan. Aktiviti-aktiviti termasuk potlucks kumpulan, lawatan Guilin dan sekitarnya, menaiki bot di Sungai Li, ceramah tetamu di GXNU, filem dan permainan malam, berbasikal ke kawasan luar bandar, kelas Calligraphy, aktiviti bahasa tambahan, dan banyak lagi.

Guilin yang cantik dari Kajian CLI di YouTube.

Haluan Komprehensif

Orientasi CLI ini direka untuk memastikan anda memukul tanah berjalan. Kami akan memperkenalkan anda kepada persekitaran hidup dan pembelajaran baru anda dan kami akan berkongsi tips dan nasihat mengenai bagaimana untuk mengemudi pengalaman China anda dan bagaimana untuk memaksimumkan pembelajaran bahasa anda. Orientasi anda termasuk hidangan selamat datang dengan ahli pasukan tempatan dan peserta program yang lain, lawatan pengenalan Guilin, dan rupa yang komprehensif bagaimana untuk membuat sebahagian besar kajian yang akan datang anda.

Penginapan Perumahan

Kos sewa dilindungi sepenuhnya oleh tuisyen program anda. Semua bilik tamu termasuk pemanasan dan A / C, air pancuran mandian air panas dan sejuk (beberapa sinki tidak mempunyai air panas), dan sambungan internet.

Bantuan Visa

CLI menyediakan semua pelajar Program Penyerapan dengan bantuan dalam mendapatkan yang pendek atau jangka panjang visa ke China. Kos Visa adalah tanggungjawab para pelajar dan tidak termasuk dalam yuran pengajian. Pelajar diterima menerima bantuan visa yang komprehensif dari Pengarah CLI ini Kemasukan.

Pilihan Perumahan

Bilik Persendirian di CLI Baru diubahsuai 5 tingkat pusat pembelajaran CLI adalah lokasi yang sempurna untuk hidup, belajar, makan, berehat, menikmati China, dan belajar Cina. Pusat CLI boleh memuatkan maksimum 60 pelajar dan juga rumah kepada beberapa tenaga pengajar Mandarin CLI ini. Semua bilik mempunyai pelbagai jenis kemudahan Barat, termasuklah Wi-Fi, pemanasan dan AC, air panas dan sejuk, dan bilik mandi Barat.

Program Homestay

Salah satu cara yang paling memperkaya untuk mencari China adalah melalui program homestay CLI ini. Kongsi ruang tamu anda dengan keluarga Guilin tempatan, membincangkan budaya Cina semasa makan malam dengan ibu bapa tuan rumah anda, dan melibatkan diri dalam masyarakat Cina melalui unit kebanyakan yang asas - keluarga.

Kami akan melakukan apa saja mengikut kemampuan kami untuk menyediakan anda dengan persekitaran hidup yang selamat, bersih, dan moden yang memenuhi dan melebihi jangkaan anda.

Bagi kebanyakan pelajar, cara terbaik untuk menyelesaikan daripada kemudahan yang ada kajian intensif adalah untuk berehat di pangsapuri sendiri. Hidup dalam persekitaran bandar dalam satu per yang selesa untuk apartmen tiga bilik tidur semasa menghadiri empat jam pada satu-satu kursus bahasa Cina di CLI di siang hari. Semua pangsapuri yang dilengkapi sepenuhnya dan bersedia untuk anda untuk bergerak.

Pangsapuri dengan sebilik Cina

Perumahan bersepadu menawarkan pelajar trek pantas untuk kefasihan Cina. Tinggal dengan dua hingga tiga pelajar GXNU universiti di sebuah pangsapuri gaya Barat dan menemui China manakala sentiasa tenggelam dalam bahasa Cina.

Program taught in:
English
Cina

See 2 more programs offered by The Chinese Language Institute »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Price
950 USD
selama 2 minggu. Harga berbeza-beza dari 950 USD ke 22130 USD bergantung kepada tempoh pengajian dan jenis penginapan.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date