Bersekutu dalam bidang sains alam sekitar

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kajian Sains Alam Sekitar adalah berkaitan dengan persekitaran semula jadi dan diubahsuai dan interaksinya dengan biologi (termasuk manusia) sistem. Pelajar dapat memahami konteks alam sekitar dan ekologi, termasuk kesan positif dan negatif, dan kaedah untuk menganalisis, interrelate, dan menyelesaikan sistem ini kompleks. Program ini direka untuk memenuhi pelbagai matlamat akademik.

Bersekutu Sains Transfer ijazah Pilihan 1 merangkumi beberapa kursus pendidikan umum diperlukan pelajar pertama dan kedua tahun dan bertujuan untuk menyediakan pelajar merancang untuk memindahkan kepada sebuah universiti dalam bidang sains yang berkaitan. Ia akan memberi pelajar latar belakang yang luas diperlukan sebelum memulakan lebih khusus, kursus atas bahagian. Kurikulum ini tidak bertujuan untuk memenuhi Umum Pendidikan / Universiti (GER / GUR) keperluan, tetapi untuk menyediakan bakal pelajar sains pemindahan untuk memasuki universiti kerajaan dengan kedudukan junior, bukan sahaja dalam kredit tetapi juga dengan penyediaan utama / program. Untuk mendapatkan ijazah ini, pelajar perlu melengkapkan kredit 90 suku dalam kursus-kursus bernombor 100 atau lebih (dari senarai edaran yang diluluskan di bawah) dan memenuhi keperluan pengagihan tertentu. Tidak lebih daripada 25 peratus daripada keperluan kredit boleh diambil ke atas / asas kredit NO- pas. Pelajar harus sedar bahawa kursus dengan "Pas" gred tidak boleh memenuhi keperluan dalam bidang utama mereka. Pelajar perlu mencapai purata nilai gred kumulatif 2.0, dan mendapat sekurang-kurangnya 24 kredit, termasuk suku terakhir di dalam tempat tinggal, di Green River Community College.

Sungai hijau

Green River - Seorang pemimpin dalam pemindahan universiti

Program pemindahan 2 + 2 kami menawarkan pelajar peluang untuk memulakan ijazah sarjana muda selama empat tahun mereka. Program pemindahan menyediakan kursus setara dengan dua tahun pertama ijazah universiti. Pelajar boleh mengambil masa dua tahun di Green River College, kemudian dibawa ke sebuah universiti untuk melengkapkan ijazah empat tahun.

mengapa

Pelajar-pelajar kita dimasukkan ke banyak 100 universiti dunia *, seperti yang disenaraikan oleh Shanghai Jiaotong University, termasuk:

Brown University, California State University, Universiti Cornell, Hawaii Pacific University, Indiana University, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, Seattle University, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universiti Michigan, University of Minnesota, Universiti Oregon, University of Pennsylvania, University of Southern California, University of Texas di Austin, University of Virginia, Universiti Washington, University of Wisconsin Washington State Universiti * Nota: Kemasukan ke universiti terpilih adalah sangat kompetitif.

Green River College pelajar antarabangsa telah mengakui kepada beratus-ratus universiti di seluruh Amerika Syarikat. Pelajar memperoleh kelayakan yang diperlukan untuk diterima masuk di Green River dan memindahkan ke atas universiti sebagai junior tahun ketiga. Kemasukan adalah tidak dijamin, tetapi pelajar-pelajar kita telah berjaya dalam mendapatkan kemasukan ke universiti terkemuka.

Greenriver

Keperluan Pendidikan

Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda di Amerika Syarikat, semua pelajar mesti melengkapkan keperluan khusus untuk utama mereka serta keperluan pendidikan umum yang mewakili asas pembelajaran dalam pelbagai bidang termasuk Matematik, Penulisan, Sains, Sains Sosial dan Kemanusiaan. Pelajar diberi kebebasan untuk memilih kelas yang mereka pilih dari kategori umum. Sebagai contoh, dalam "Sains Sosial" kategori, pelajar boleh memilih mana-mana satu daripada mata pelajaran berikut: sosiologi, psikologi, sains politik, sejarah, geografi dan lain-lain. Kategori Kemanusiaan termasuk: seni, pertuturan, komunikasi, bahasa, muzik, falsafah, dan sebagainya. Sains termasuk: kimia, biologi, fizik, astronomi, dan lain-lain.

Kelas sampel untuk Majors popular:

Seni / Reka bentuk:

 • Bermula Design
 • Lukisan
 • Warna dan Design
 • 3 Design Dimensi
 • Digital Photography
 • Lukisan, dan Sejarah Seni

Bagaimanakah ia berfungsi?

Lebih 25 universiti telah menawarkan Universiti pengangkutan dari Pathway (UTP) pilihan untuk mana-mana pelajar yang diterima masuk ke Green River. Jaminan ini tidak dikenakan kepada "kesan" major. Ini adalah bagaimana ia berfungsi:

1. Memohon kepada Green River

2. Pilih universiti - Pilih universiti dari senarai. Semak universiti mengenai permohonan itu. Pilih salah satu universiti sahaja. Pastikan universiti yang anda pilih mempunyai utama anda.

Anda akan menerima surat penerimaan bersyarat universiti atau kenyataan pada masa yang sama anda menerima surat kemasukan Green River.

Greenriverpelajar

Green River tahu bagaimana perumahan penting adalah untuk kejayaan pelajar. Inilah sebabnya mengapa kakitangan perumahan kami bekerja tambahan untuk memberikan pengalaman yang terbaik dengan menyediakan penyayang, pengalaman hidup yang positif, selamat dan sokongan Amerika.

APARTMENTS KAMPUS CORNER

Alami kehidupan kolej tradisional Amerika di Kampus Corner Apartments (CCA)

Pelajar menikmati, di kampus lokasi yang mudah; selesa, kemudahan yang berkualiti tinggi; persekitaran pembelajaran yang sangat baik; dan peluang untuk melibatkan diri dan teman dalam komuniti pelajar menyokong 340 pelajar Amerika dan antarabangsa. Pelajar mestilah berumur 17 tahun semasa langkah masuk.

Kebaikan Hidup Di Kampus:

 • Hidup di kampus adalah mudah!
 • Berjalan kaki ke kelas, perpustakaan, pusat kecergasan, gimnasium dan Pusat Seni Persembahan
 • Pusat Komuniti di mana anda boleh bertemu dan membuat rakan-rakan dari seluruh dunia
 • Pelbagai aktiviti pelajar di tapak
 • Kawasan kajian persendirian dan kumpulan
 • Mudah untuk terlibat dalam aktiviti-aktiviti kampus158111581215813
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Baca Ringkas