Read the Official Description

Madya Pengajian Komunikasi

OlympicCollege01

Sila semak e-risalah kami!

Olympic College adalah sebuah kolej awam dua tahun di Washington State yang menawarkan lebih daripada 70 darjah dan sijil yang berbeza dalam pemindahan akademik dan program profesional teknikal. Kampus di Bremerton terletak di kawasan seluas 33 ekar yang dikelilingi oleh pemandangan Pergunungan Olimpik, Mt. Rainier, salur masuk air masin, dan Cascade Mountains.

Program Pengajian Komunikasi di Kolej Olimpik ialah kajian pelbagai bentuk komunikasi manusia dalam pelbagai budaya konteks. Program ini memberi tumpuan kepada kemahiran asas dan pemikiran kritikal yang diperlukan untuk memindahkan kepada program empat tahun. Kajian dalam komunikasi dan budaya akan membantu kita memberi tumpuan kepada bagaimana orang berunding identiti dan suara mereka dalam hubungan dan masyarakat. Kursus juga mendedahkan pelajar kepada teori dan memotong teknologi terkini sebagai persediaan untuk kerjaya dalam bidang komunikasi yang berkembang pesat. Program ini menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar mencari ijazah pemindahan untuk memohon ke arah kajian dalam komunikasi atau bidang sains sosial dan kemanusiaan yang lain. Jabatan ini menyediakan asas untuk memahami bagaimana retorik, pujukan, dan mesej yang membentuk dunia di sekeliling kita. Akhirnya, kajian dalam komunikasi membantu pelajar berjaya dalam dunia yang semakin pelbagai budaya, pengantara dan sentiasa berubah-ubah.

Terdapat enam trek yang terdapat untuk kajian dalam program Pengajian Komunikasi di Kolej Olimpik. Ini trek direka untuk membantu dalam pemindahan langsung kredit AA dari College Olimpik untuk tiga jenis program Komunikasi empat tahun sistem Universiti Washington State. Dipilih pelajar Kajian Komunikasi juga mempunyai peluang pada masa mereka di Kolej Olimpik untuk mendapatkan kursus dan pengalaman profesional yang berharga melalui latihan, kedua-dua tempatan dan nasional. trek ini adalah:

  • Kewartawanan
  • PERHUBUNGAN AWAM
  • Retorik dan Kebudayaan
  • Budaya Popular dan Pengajian Media
  • Komunikasi hubungan dan Organisasi
  • Advokasi awam

Pelajar yang ingin pemindahan harus bekerja rapat dengan penasihat di institusi sarjana muda mereka merancang untuk memindahkan kepada sebelum memuktamadkan pelan pendidikan mereka

OlympicCollege02

Mengapa memilih College Olimpik?

  1. Perhatian peribadi dan kelas kecil 2. tuisyen yang mampu dimiliki dan homestay 3. kolej kediaman disediakan di kampus 4. Terletak berhampiran dengan Seattle 5. TOEFL tidak diperlukan 6. Intensive Program English 7. rakan kongsi perbualan Percuma 8. Kelab Pelajar Antarabangsa 9. Di kampus pekerjaan 10. 4 dan 6 minggu sesi musim panas Intensive English 11. Dijamin pemindahan kemasukan universiti yang ditetapkan universiti 4 tahun 12. jumlah pelajar antarabangsa kecil menyediakan peluang untuk bercakap Bahasa Inggeris 13. Peluang untuk terlibat dalam kehidupan kampus dan teman sepanjang hayat

Yuran Pengajian & Typical Kos: bukan pemastautin
Yuran Pengajian / Yuran $ 4,053
Buku / Supplies $ 1,095
Lain-lain $ 3,355
Bilik / papan $ 9,828
JUMLAH $ 18,231

Program taught in:
English

See 8 more programs offered by Olympic College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
18,231 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019