Read the Official Description

Associate Pengurusan Hospitaliti

OlympicCollege01

Sila semak e-risalah kami!

Olympic College adalah sebuah kolej awam dua tahun di Washington State yang menawarkan lebih daripada 70 darjah dan sijil yang berbeza dalam pemindahan akademik dan program profesional teknikal. Kampus di Bremerton terletak di kawasan seluas 33 ekar yang dikelilingi oleh pemandangan Pergunungan Olimpik, Mt. Rainier, salur masuk air masin, dan Cascade Mountains.

Rahsia kejayaan dalam industri hospitaliti adalah SERVICE atau KHIDMAT lebih tepat CEMERLANG ... dan rahsia untuk memberikan perkhidmatan cemerlang adalah latihan yang diberikan kepada waitstaff dengan penyelia. Kursus ini akan menyediakan penyelia yang berpotensi dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memastikan PERKHIDMATAN CEMERLANG

Contoh Kursus:

OlympicCollege06

Pengenalan tentang Hospitality Industri *

Pengenalan tentang Hospitality adalah lawatan menyeluruh satu bidang yang menarik dan mencabar industri hospitaliti: perjalanan dan pelancongan, penginapan, perkhidmatan makanan, mesyuarat, konvensyen dan pameran, riadah dan rekreasi.
* Pra-syarat: Pengajar tandatangan.

Elemen Pengurusan Hospitaliti

Kursus ini menawarkan gambaran keseluruhan ciri-ciri dan sifat-sifat pemimpin dan membandingkan gaya kepimpinan yang berbeza. Fungsi pengurusan adalah terperinci dan perbezaan antara kepimpinan dan pengurusan dibuat. * Pra-syarat: Pengajar tandatangan, pelajar mesti mempunyai permit Kitsap County Food Handler yang sah untuk menyediakan kepada pengajar, yang diambil dan lulus HMGMT 102 dengan sekurang-kurangnya Gred 2.0.

Pengurusan Minuman

Kursus ini meliputi bidang-bidang asas operasi minuman: perancangan tentang bar, bar kakitangan, faktor undang-undang yang perlu dipertimbangkan, minuman berharga, pembelian, penerimaan dan penyimpanan, dan kaedah pengeluaran minuman.

Hubungan Manusia dalam Organisasi

Kajian interaksi antara manusia dalam tetapan organisasi. Kursus ini memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran berkomunikasi secara berkesan dengan orang lain sebagai seorang individu, kumpulan, dan ahli pasukan termasuk lisan, bahasa bukan lisan, dan kemahiran mendengar.

OlympicCollege02

Mengapa memilih College Olimpik?

 1. Perhatian peribadi dan kelas kecil
 2. tuisyen yang mampu dimiliki dan homestay
 3. kolej kediaman disediakan di kampus
 4. Terletak berhampiran dengan Seattle
 5. TOEFL tidak diperlukan
 6. Program Intensif Bahasa Inggeris
 7. rakan kongsi perbualan Percuma
 8. Kelab Pelajar Antarabangsa
 9. Di kampus pekerjaan
 10. 4 dan 6 minggu sesi musim panas Intensive English
 11. Dijamin pemindahan kemasukan universiti yang ditetapkan universiti 4 tahun
 12. jumlah pelajar antarabangsa kecil menyediakan peluang untuk bercakap Bahasa Inggeris
 13. Peluang untuk terlibat dalam kehidupan kampus dan teman sepanjang hayatYuran Pengajian & Typical Kos: bukan pemastautin
Yuran Pengajian / Yuran $ 4,053
Buku / Supplies $ 1,095
Lain-lain $ 3,355
Bilik / papan $ 9,828
JUMLAH $ 18,231

Program taught in:
English

See 8 more programs offered by Olympic College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
18,231 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019