Read the Official Description

Muzik adalah hidup anda

Adakah anda bersedia untuk didengar?

Ia mengenai masa yang sempurna - apabila dunia larut dan anda terperangkap dalam emosi mentah muzik anda. Jika anda taksub dengan detik-detik sempurna, jika anda berkembang maju kreativiti, irama dan jiwa - ini adalah di mana ia bermula. Hollywood. Muzik adalah dalam darah kita dan anda adalah denyutan jantung.

Yang Madya Sains dalam Program Muzik Ijazah Pengeluaran menyediakan landasan pendidikan untuk individu yang ingin mengembangkan minat mereka untuk muzik ke dalam pengeluaran muzik untuk aplikasi pelbagai media menggunakan teknologi digital terkini hari ini. Permintaan untuk kandungan muzik asal dalam semua media terus meningkat kerana industri hiburan memperluaskan penggunaan penghantaran talian untuk kandungan dan multimedia pengaturcaraan. Kurikulum Muzik Program Ijazah Production ini membentangkan pelajar dengan kursus komprehensif yang memberi tumpuan kepada teori muzik, genre, komposisi, pengeluaran muzik digital dan rakaman dan pencampuran dan menguasai pelbagai media. Termasuk dengan aspek-aspek kreatif pengeluaran muzik adalah kursus dalam struktur perniagaan hiburan, konvensyen industri dan harta intelek. Kursus-kursus ini membina asas untuk pelajar sebagai seorang profesional yang bekerja dalam industri hiburan. Kandungan Ijazah meliputi banyak prosedur yang berbeza dan aplikasi yang terdapat dalam dunia pengeluaran muzik moden.

asmusicprod101

Matlamatnya adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kefahaman teknologi pengeluaran muzik dan kemahiran dan konsep yang diperlukan untuk melayakkan graduan bagi jawatan industri peringkat kemasukan, seperti jurutera rakaman muzik, MIDI / digital pengendali stesen kerja audio dan pengaturcara, editor muzik, penyelia muzik, penyusun lagu, filem, permainan video, kandungan multimedia dan pelbagai jawatan dalam audio dan hiburan industri. Selain mendapat kemahiran teknikal, pendidikan pelajar akan membantu membangunkan kritikal pemikiran, penyelesaian masalah dan kemahiran analitikal yang menyumbang kepada pembelajaran sepanjang hayat. Pelajar meninggalkan program ini dengan alat-alat untuk membantu mengekalkan kerjaya profesional yang panjang dan produktif dalam industri hiburan dan media.

Keperluan Program

Bersekutu Sains dalam program Pengeluaran Muzik adalah 63 jam kredit dan 18 bulan panjang. Pelajar mesti mendapat gred sebanyak 60% atau lebih tinggi dalam kursus-kursus berikut: Music Listening & Pengenalan, Muzik Teori I dan Music Theory II. Pelajar berjaya mesti melengkapkan semua kursus yang diperlukan dengan Purata Nilai Gred Kumulatif minimum 2.0.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by The Los Angeles Film School »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
29,200 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019