Read the Official Description

Dalam tempoh 2010-2020, AS Biro Statistik Buruh (BLS) diunjurkan pekerjaan logisticians akan meningkat sebanyak 26%. Graduan mengejar kerjaya logistik akan menganalisis dan prestasi semasa data, serta memantau prestasi manusia, barangan, dan bekalan di sepanjang rantaian bekalan antarabangsa.

Bersekutu Sains dalam Perniagaan Antarabangsa (AS-IB) di MUST University membiasakan pelajar dengan import dan eksport undang-undang, peraturan-peraturan kastam, dan cara-cara untuk menjalankan perniagaan antarabangsa dan domestik secara sah. Pelajar akan mendapatkan arahan dalam kaedah pembayaran, operasi pengangkutan, dan pelbagai jenis dokumentasi yang diperlukan untuk perdagangan antarabangsa. Perniagaan yang import dan eksport mesti merancang, kewangan, dan mengatur pengangkutan barang-barang sementara mematuhi peraturan antarabangsa dan struktur yuran. Perniagaan import-eksport adalah sebahagian daripada perdagangan antarabangsa.

Pelajar yang memberi tumpuan kepada bidang pembelajaran ini perniagaan ekonomi global dan komunikasi silang budaya. Mereka yang berminat untuk bermaksud bahawa import dan eksport ada di ekonomi tempatan dan kebangsaan boleh meneruskan Bersekutu Sains Perniagaan Antarabangsa di MUST University.

Program taught in:
English
This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019