Bersekutu Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan

Santa Fe College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bersekutu Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan

Santa Fe College

Tinjauan Program

Program Pentadbiran Perniagaan dirancang untuk pelajar yang berorientasikan kerjaya yang ingin kedudukan kerjaya dalam perniagaan, pelajar pemindahan kolej yang ingin menyempurnakan ijazah empat tahun, dan pekerja yang ingin mendapatkan ijazah bersekutu dan kemahiran kerjaya seterusnya dalam bidang yang berkaitan dengan perniagaan seperti pengurusan, sumber manusia, kewangan, pengeluaran, pemasaran dan jualan.

Kurikulum ini menyediakan pengetahuan tentang konsep perniagaan; kuasa-kuasa sosial, teknologi, politik, undang-undang dan ekonomi dalam perniagaan; pertimbangan etika dan sosial; teori, dasar dan trend masalah ekonomi masyarakat dan individu.

Kemungkinan kerjaya

graduan Pentadbiran Perniagaan boleh memilih pekerjaan dalam pelbagai bidang: pengurusan, sumber manusia, kewangan, pengeluaran, pemasaran, jualan, perakaunan atau sebagai pembantu pentadbiran di semua kawasan perniagaan dan industri.

Bersekutu Muda (AA) Seni adalah ijazah seni liberal dua tahun yang direka untuk pelajar yang bercadang untuk memindahkan ke program ijazah sarjana muda. Anda tidak mendapat AA dalam utama tertentu; Walau bagaimanapun, anda mempunyai peluang untuk mengesan ke arah utama tertentu di universiti dengan memilih trek advisement berkaitan di Santa Fe College. Jika anda tidak melihat prestasi yang menjurus ke arah utama pemindahan maksud anda, anda boleh memilih Pengajian Am dan bercakap dengan penasihat akademik anda.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Gainesville, Florida
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Gainesville, Florida
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat