Bersekutu seni dalam bidang zoologi

Santa Fe College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bersekutu seni dalam bidang zoologi

Santa Fe College

Tinjauan Program

program ini menyediakan anda dengan keperluan asas untuk memindahkan kepada kolej atau universiti sebagai junior untuk melengkapkan ijazah sarjana muda. Anda bertanggungjawab untuk melengkapkan syarat kemasukan universiti untuk memindahkan.

Zoologi adalah pembahagian biologi yang berkaitan dengan alam haiwan. Ia adalah kajian saintifik semua yang mempunyai kaitan dengan haiwan, seperti botani adalah kajian saintifik tumbuh-tumbuhan. Ia adalah satu bidang besar yang meliputi klasifikasi segala binatang di bumi dan juga pelbagai bidang lebih luas uji kaji dan pertanyaan yang berkaitan dengan kehidupan haiwan, dan bidang terus berkembang disebabkan kemajuan saintifik yang terus membuka kawasan baru penyelidikan.

Bersekutu Muda (AA) Seni adalah ijazah seni liberal dua tahun yang direka untuk pelajar yang bercadang untuk memindahkan ke program ijazah sarjana muda. Anda tidak mendapat AA dalam utama tertentu; Walau bagaimanapun, anda mempunyai peluang untuk mengesan ke arah utama tertentu di universiti dengan memilih trek advisement berkaitan di Santa Fe College. Jika anda tidak melihat prestasi yang menjurus ke arah utama pemindahan maksud anda, anda boleh memilih Pengajian Am dan bercakap dengan penasihat akademik anda.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Gainesville, Florida
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Gainesville, Florida
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat