Bersekutu seni dalam pendidikan awal kanak-kanak

Kingswood University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bersekutu seni dalam pendidikan awal kanak-kanak

Kingswood University

Awal Kanak-Kanak Pendidikan (ECE) AA ijazah melengkapkan pelajar sebagai pendidik kanak-kanak kecil (lahir hingga lima tahun) dalam penjagaan di rumah dan pusat berasaskan. Program dua tahun (62 jam kredit) menekankan pengajaran dan asuhan kanak-kanak muda dalam persekitaran yang berpusat pada Kristus dan memberikan pelajar asas pengetahuan dan kemahiran untuk membangunkan dan program Pendidikan Awal Kanak-kanak terkemuka dalam gereja-gereja tempatan dan masyarakat.

Dalam usaha untuk pembelajaran berlaku, pelajar awal perlu selamat, hubungan menggalakkan dan keupayaan untuk berkembang dan belajar melalui bermain. program Pendidikan Awal Kanak-Kanak Kingswood ini menekankan kepentingan mewujudkan merangsang, persekitaran yang belum selamat untuk kanak-kanak. Siswazah dari program ini akan dapat membangunkan satu rangka kerja di sebuah pusat yang menggalakkan bermain, komunikasi, literasi, kepelbagaian, dan tanggungjawab sosial dalam pelajar muda dan menggalakkan kesejahteraan kanak-kanak. Mereka juga akan model kehidupan yang matang iman Kristian manakala melayani kasih Tuhan.

Selain pengalaman praktikum yang diperlukan, bidang pengajian khusus untuk pendidikan awal kanak-kanak termasuk:

  • Asas Pendidikan Awal Kanak-Kanak
  • Kesihatan, Keselamatan, dan Pemakanan
  • Pengaturcaraan Awal Kanak-Kanak
  • Belajar melalui bermain
  • Bahasa dan Literasi
  • Membimbing dan Menjaga Kanak-kanak

Tahap Pendidikan Awal Kanak-Kanak distrukturkan sekitar Kerangka Kurikulum New Brunswick untuk Early Learning dan Penjagaan kanak-kanak dan telah ditambah kepada senarai program latihan yang diiktiraf oleh Perkhidmatan Awal Kanak-Kanak New Brunswick. Jika bekerja di diiktiraf laman jagaan harian wilayah, graduan program ECE Kingswood akan layak untuk peningkatan gaji yang ditawarkan oleh New Brunswick Kerajaan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Sussex, New Brunswick
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Kanada - Sussex, New Brunswick
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat