Bersekutu seni dalam pendidikan umum

Kingswood University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bersekutu seni dalam pendidikan umum

Kingswood University

Satu bahagian penting dan penting dalam mencapai misi kita melibatkan mengajar pelajar apa yang kita percaya, mengapa kita percaya, dan menanamkan dalam diri mereka kemahiran yang diperlukan untuk mengajar kebenaran ini kepada orang lain. Walaupun ia adalah benar bahawa fokus utama Kingswood adalah untuk menyediakan menteri vokasional, kami percaya ini adalah seimbang dengan penekanan pada baris pertama kenyataan misi kami (untuk menyediakan pemimpin rohani bagi Gereja Yesus Kristus) dan tafsiran yang lebih luas daripada istilah "kementerian." dua tahun Bersekutu Sastera dalam bidang Pengajian Am adalah untuk pelajar yang ingin pengalaman kualiti pendidikan, persekitaran rohani yang kuat, dan yang kecil, kampus intim tetapi yang mungkin tidak dipanggil untuk khidmat sepenuh masa. Kredit yang diperoleh selepas tamat program ini boleh digunakan ke arah mana-mana program ijazah empat tahun di Universiti Kingswood atau untuk program ijazah di universiti lain Kristian atau awam (selepas kelulusan mereka).

Pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran mereka di tempat lain di luar Bersekutu Sastera dalam bidang Pendidikan Umum perlu menghubungi universiti atau kolej di mana mereka berhasrat untuk melengkapkan ijazah sarjana muda untuk membincangkan pemindahan kredit ke dalam program mereka dikehendaki pengajian. Ijazah AA juga peluang kepada pelajar yang tidak mempunyai keinginan untuk mengejar ijazah empat tahun untuk mencapai pengalaman pendidikan yang lebih terhad dalam bidang pendidikan umum untuk pertumbuhan peribadi dan profesional.

Objektif

  • untuk menyediakan pelajar dengan asas dalam kursus-kursus pendidikan umum.
  • untuk menyediakan pelajar untuk pendidikan berterusan secukupnya dalam bidang yang berkaitan seni.
  • untuk menyediakan pendidikan berkualiti di kolej konteks Bible untuk pertumbuhan rohani diperkaya dan pembangunan.

Perjanjian artikulasi

Kingswood University telah memeterai satu perjanjian artikulasi dengan kampus utama Houghton College di Houghton, NY Negeri-negeri perjanjian, "Pelajar yang mempunyai ijazah AA akan berpuas hati semua keperluan teras (Kajian Integratif) untuk ijazah Houghton College sarjana muda. Pelajar yang memindahkan sekurang-kurangnya 60 jam yang boleh diguna pakai ke arah ijazah sarjana muda secara automatik akan diklasifikasikan sebagai remaja. . . Bagi kebanyakan program akademik Houghton College, tamat pengajian di empat semester adalah perkara biasa dengan advisement baik, tetapi untuk program-program akademik yang terpilih ia adalah kurang berkemungkinan. "

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Sussex, New Brunswick
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Kanada - Sussex, New Brunswick
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat