Bersekutu dalam Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Keperluan ijazah berikut adalah untuk pelajar perniagaan yang berhasrat untuk dipindahkan ke institusi 4 tahun yang mengambil bahagian di negeri Washington.

Bellevue College KEPERLUAN PENDIDIKAN AM

Keperluan Pendidikan Am

Semua gelar Bellevue College juga boleh merangkumi gabungan kursus di kampus dan kursus kredit akademik dalam talian.

Pernahkah anda memperoleh kredit kolej di sekolah lain sebelum menghadiri SM? Anda mungkin layak memindahkan kredit tersebut atau menggunakannya untuk memenuhi syarat kursus BC.

Menasihati Nota dan Cadangan

Penyiapan ijazah ini tidak menjamin kemasukan ke mana-mana universiti sarjana muda. Walau bagaimanapun, dengan perancangan yang teliti dan bergantung kepada utama yang anda inginkan, mungkin untuk memenuhi kemasukan dan keperluan program utama dengan ijazah ini. Ini adalah garis panduan untuk memenuhi syarat ijazah untuk pelajar yang berminat untuk memindahkan ke kolej atau universiti empat tahun Washington.

Keperluan Ijazah

Mesti memperoleh IPK kumulatif sebanyak 2.00 dalam semua kursus yang diambil di SM, dan dalam semua kursus yang digunakan untuk ijazah. Sekurang-kurangnya 30 kredit bagi permohonan 90 mesti diselesaikan pada SM.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

BC is the third-largest institution of higher learning in the state of Washington. We’re a student-focused open-access institution that places a strong emphasis on excellent teaching and small class s ... Baca lebih lanjut

BC is the third-largest institution of higher learning in the state of Washington. We’re a student-focused open-access institution that places a strong emphasis on excellent teaching and small class sizes. Last year, a tremendously diverse group of 37,000 students chose BC to fulfill a variety of educational and professional goals. Baca Ringkas