Read the Official Description

.

DESKRIPSI PROGRAM

Program ini direka untuk menyediakan pekerjaan peringkat kemasukan di hotel, restoran serba lengkap, restoran makanan segera, institusi (sekolah, hospital, pembetulan, dll.) Dan kelab swasta. Diiktiraf oleh Persekutuan Masakan Amerika sejak Julai 2005.

HASIL PEMBELAJARAN PROGRAM

Apabila berjaya diselesaikan, pelajar bersedia untuk:

  • Memohon etika yang sesuai untuk membeli dan menerima dalam industri masakan.
  • Menunjukkan sikap kerja yang betul dan tabiat kerja.
  • Menunjukkan pengetahuan umum tentang fungsi jabatan masakan dan hubungan mereka.
  • Menunjukkan pemahaman tentang operasi perniagaan industri masakan.
  • Menunjukkan kecekapan peringkat kemasukan dalam kemahiran teknikal yang diperlukan dalam industri kuliner mengikut Persekutuan Masakan Amerika.
  • Pilih laluan kerjaya yang sesuai berdasarkan pengetahuan atau keperluan industri.
  • Memohon etika, rupa, dan kebersihan yang sesuai seperti yang dikehendaki oleh piawaian industri.
  • Menunjukkan kemahiran yang diperlukan untuk memperoleh pekerjaan dalam bidang masakan.
  • Mengintegrasikan pengetahuan mereka tentang budaya dan makanan Hawai'i ke dalam masakan.
  • Sapukan kebimbangan pemakanan kepada penciptaan menu
Program taught in:
English

See 19 more programs offered by Hawaii Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
342 USD
setiap kredit, untuk bukan pemastautin
Deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session

Sept. 2019

Location
Application deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
End Date