Bertindak

Icelandic Film School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bertindak

Icelandic Film School

Jabatan ini mengajar teknik-teknik dan kaedah yang bertindak bagi pentas dan skrin asas. Kami menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk meneroka kreativiti masing-masing dan meletakkan perhatian pada tarian, ungkapan fizikal dan nyanyian.

Kurikulum kami menyediakan asas yang kukuh untuk memuat kerjaya yang bertindak dalam filem, televisyen atau di atas pentas, atau meneruskan ijazah drama atau pembikinan filem di tempat lain. Berbeza dengan banyak program drama dan lakonan kita menekankan bertindak untuk kamera, yang memberikan para pelajar peluang untuk mempelajari asas-asas pengeluaran filem dan juga kerana mereka bekerja dalam projek filem banyak sepanjang pengajian mereka.

Program kami menawarkan latihan profesional yang mencabar standard tertinggi dalam seni lakonan. Anda akan mengamalkan kraf bertindak dan mempelajari asas-asas pembikinan filem dengan bekerja dalam pasukan dengan pelajar jabatan-jabatan lain di sekolah. Kerjasama ini berjalan bersama dengan kajian lakonan di seluruh empat semester. Pengajar kami adalah pelakon, pengarah, penyanyi, penari dan pembuat filem yang datang dari pelbagai latar belakang dan pengalaman.

Anda akan menerima ijazah daripada program kami dengan pemahaman yang kukuh tentang kaedah kerja pelakon profesional dan obligasi dan dengan keyakinan diri dan kebebasan seorang artis kreatif matang. Sama ada anda pergi untuk menjadi seorang pelakon profesional atau pembikin filem atau membuat keputusan untuk meneruskan pengajian anda di tempat lain, anda telah membina sebuah rangkaian hubungan yang bermula di sini di sekolah, dari rakan-rakan pelajar anda dalam semua jabatan untuk senarai yang berbakat, pengajar kreatif .

Jabatan 4 menyediakan anda bagi kerja-kerja berikut

  • Pelakon
  • Pelakon
  • Pembuat Filem (segala dasar)
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Iceland - Reykjavík
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Dates
Ogos. 2019
Iceland - Reykjavík
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Video

Today's First Screening