Tempahan Mentoring

Opsyen bimbingan satu-satu pilihan kami telah direka untuk membantu pelajar mengembangkan kemahiran perdagangan mereka melalui perbincangan bersemuka dengan pelbagai profesional dagangan. Anda akan berpeluang bercakap dengan mentor dan tutor LAT untuk meningkatkan kemahiran anda dan mendapatkan nasihat tentang bagaimana merancang strategi perdagangan anda untuk mencapai konsistensi dan kejayaan. Serta sesi satu sama lain, anda boleh menghadiri ceramah LAT di rumah dan menyertai webinar interaktif harian kami untuk membantu meningkatkan pengetahuan anda dan belajar dari teknik orang lain. Sepanjang masa anda di kampus, anda akan mempunyai akses ke meja perdagangan dua dimensi yang berdedikasi, dengan platform dagangan masa nyata dan berita hidup untuk membolehkan anda mengamalkan kemahiran perdagangan baru anda. Akses kepada mentor dan tutor kami bermakna anda boleh bercakap dengan peniaga yang berpengalaman untuk mendapatkan nasihat mengenai sebarang subjek, dari strategi perdagangan anda hingga potensi karir anda. Menjelang akhir kursus, anda harus yakin dengan kebolehan dagangan anda, setelah mengembangkan pelbagai kemahiran untuk membolehkan anda mencapai matlamat peribadi anda.

Keperluan Kursus

Keperluan kemasukan untuk semua program LAT:
 • Borang permohonan yang lengkap dan ditandatangani
 • Salinan pasport / bukti sijil / ID Kelahiran anda
Syarat kemasukan untuk semua program LAT selama dua minggu atau lebih:
 • Satu salinan imbasan gambar berwarna bersaiz pasport baru-baru ini
 • Bukti kelayakan pendidikan
 • Bukti penguasaan Bahasa Inggeris, jika diperlukan

Nota: Semua dokumen hendaklah disediakan dalam bahasa Inggeris. Jika dokumen tidak dalam Bahasa Inggeris, anda juga perlu menyediakan terjemahan yang diperakui bagi mana-mana dokumen sedemikian.

Pelajar antarabangsa
 • Salinan salinan diploma dan terjemahan yang diperakui
 • Salinan salinan transkrip yang disahkan
 • Bukti penguasaan Bahasa Inggeris IELTS 5.5 atau setara
 • Calon yang mengikuti pengajian ijazah sarjana muda dalam bahasa Inggeris dalam majoriti bahasa berbahasa Inggeris boleh memberikan surat dari universiti mereka yang mengesahkan ini sebagai bukti penguasaan Bahasa Inggeris mereka.
Semua pelajar lain:
 • Kelayakan peringkat minimum 3 atau temu ramah dengan Dekan Akademik kami, Paddy Osborn Sepenuhnya mengisi borang permohonan LAT

Pengambilan

Setiap bulan

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh London Academy of Trading »

Tarikh Akhir Kemaskini November 4, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
399 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date