Bidang Pengajian untuk Niaga Hadapan Mapan

Summer at Smith College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bidang Pengajian untuk Niaga Hadapan Mapan

Summer at Smith College

22 Julai-4 Ogos, 2018

Sertai komuniti pelajar kecil yang berminat untuk bergerak melampaui "hijau" ke arah memahami apa yang diperlukan untuk mencapai masa depan yang mampan. Belajar dan hidup bersama dengan sekumpulan orang yang bersangkutan dan terlibat, anda akan meneroka bagaimana Smith College dan masyarakat jiran kami mengamalkan cita-cita dan prinsip-prinsip kemampanan. Kami akan bercakap tentang apa yang sedang berlaku, dan apa yang perlu dilakukan.

Kurikulum

Berfikir dan Bertindak Di Luar "Hijau"

Dalam program interdisiplin dua minggu ini, kita akan mendekati isu-isu penghasilan tenaga, reka bentuk ekologi dan makanan yang mampan dari pelbagai dan kadang-kadang bertentangan-pandangan untuk mendedahkan dan memahami kerumitan dan potensi kesan menangani (atau mengabaikan) isu-isu tersebut. Penjelajahan isu-isu ini akan dimaklumkan dan dipandu oleh kerja-kerja penting dalam sains semula jadi dan kemanusiaan.

Program ini merangkumi dua minggu penyiasatan. Daripada menawarkan kelas yang berbeza dalam suasana bilik darjah tradisional, kita akan menuju ke luar sebagai satu kumpulan, berkolaborasi dengan dan mencabar satu sama lain kerana pemahaman kita terhadap amalan mampan bertambah.

Kami akan melawat bangunan yang dibina untuk standard persekitaran tertinggi dan membincangkan merit dan batasannya. Kami akan menyiasat makanan yang kita makan, bagaimana ia memberi kesan kepada tanah, dan bagaimana ia ditanam, dihasilkan, diangkut dan dijual. Kami akan meneroka bagaimana kami menghasilkan tenaga dari loji janakuasa konvensional kepada sumber tenaga boleh diperbaharui. Perbincangan kami akan mempertimbangkan nilai sosial dan politik reka bentuk ekologi.

Pengembaraan anda akan menawarkan banyak peluang untuk berhubung dengan lanskap New England, termasuk kenaikan di pemeliharaan alam semula jadi, garis garisan zip dan masa untuk menikmati Smith's Botanic Garden, kampus arboretum, Sungai Mill dan Paradise Paradise.

Fakulti kami

Ethan Myers

Ethan kini mengajar Kemanusiaan di The Hartsbrook School dan bekerja di pusat penulisan di Amherst College. Selama 12 tahun dia mengajar kesusasteraan dan komposisi di beberapa kolej dan universiti di Massachusetts, termasuk Smith College. Dia juga bekerja sebagai panduan sungai whitewater dan pendidik luar, dan diterbitkan dalam bidang dasar alam sekitar dan bahasa Inggeris. Kelasnya yang ideal adalah sungai atau laluan mendaki, buku teks idealnya tanah itu sendiri.

Ethan memperoleh ijazah sarjana muda dari Kolej Guilford, di mana dia belajar pengajian geologi dan alam sekitar, dan tuan dalam pengajian bahasa Inggeris dan Amerika dari University of Massachusetts-Amherst. Apabila dia tidak berada di dalam bilik darjah atau membaca esei pelajar, Ethan kemungkinan besar mengembara hutan-hutan barat Massachusetts dengan keluarganya.

Anne Wibiralske

Anne adalah pentadbir program untuk Program Sains dan Dasar Alam Sekitar di Smith. Beliau mempunyai ijazah sarjana muda dalam falsafah dari Grinnell College, sarjana sains hutan dari Yale School of Forestry dan Pengajian Alam Sekitar, dan Ph.D. dalam biogeokimia dari Jabatan Sains Bumi dan Alam Sekitar di Universiti Pennsylvania. Menggambarkan pengalamannya mengajar sains alam sekitar berasaskan bidang sains dan penyelesaian masalah interdisipliner yang memberi tumpuan kepada kursus-kursus kajian alam sekitar, Anne membawa semangatnya untuk pembelajaran berasaskan medan, berasaskan pengalaman dalam bidang Pengajian Bidang untuk Program Masa Depan Mapan.

Jadual Program

This school offers programs in:
  • English
Summer at Smith College

Tarikh Akhir Kemaskini January 31, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
14 
Price
Harga
3,000 USD
Locations
Amerika Syarikat - Northampton, Massachusetts
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Amerika Syarikat - Northampton, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat