Buenos Aires - Rendaman Bahasa Sepanyol Maju

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Buenos Aires - Rendaman Bahasa Sepanyol Maju

IES Abroad

Buenos Aires

Gambaran Keseluruhan

Kamu baca, menulis dan bertutur dalam bahasa Sepanyol yang jadi mengapa tidak mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya? Tinggal dan belajar di Buenos Aires, di mana rakyat tempatan dibuka dan berminat untuk bercakap Sepanyol dengan anda dan membantu anda belajar bahasa mereka, sejarah dan budaya.

direka khas untuk pelajar dengan maju penguasaan bahasa Sepanyol, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda sebagai anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Selain kajian bahasa maju di Aires Pusat Buenos kami, anda memilih daripada pelbagai IES Sepanyol-kursus dalam kajian kawasan Luar Negara memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut:

 • Sastera & Kesenian
 • People, Politik & Ekonomi Amerika Latin

Anda boleh mendaftar dalam kursus-kursus di universiti-universiti tempatan, termasuk Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires, dan Pontifica Universidad Católica Argentina, di mana anda akan mengalami sistem pendidikan Argentina tangan pertama dan menikmati akses kepada aktiviti pelajar tempatan. Mungkin anda akan membuat beberapa kawan-kawan Argentina semasa anda berada di dalamnya.

Buenos Aires akan menjadi kelas anda. Semasa semester anda di Buenos Aires, anda akan mengambil bahagian dalam lebih daripada 30 acara kebudayaan dan lawatan, yang membawa anda di dalam dan sekitar bandar untuk mengalami kehidupan sebagai seorang penduduk tempatan tidak dan lebih memahami budaya di bandar ini. Menyempurnakan kemahiran Bahasa Sepanyol anda dan membuat kawan baru semasa berbual dengan pelajar tempatan di antara kelas. Menikmati acara sosial di IES Luar Negara Pusat dengan rakan kongsi bahasa dan pelajar Argentina. Di Buenos Aires, anda boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik. Anda juga boleh mendaftar dalam kursus perkhidmatan pembelajaran yang membantu anda memahami beberapa isu-isu sosial Buenos Aires 'yang paling mendesak, sambil menyumbang kemahiran anda ke arah penyelesaian yang didorong oleh masyarakat.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Buenos Aires, jadi kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam hidup di bandar. Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin.

Fakta Cepat

 • Center: IES Abroad Buenos Aires
 • Bandar: Buenos Aires
 • Negara: Argentina
 • Program Kredit: 15-19 per semester (5-6 kursus)
 • Bahasa Pengantar: Bahasa Sepanyol
 • Prasyarat Bahasa: 4 atau lebih semester peringkat kolej Sepanyol

Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

Kejatuhan 2017

 • Ketibaan: Sabtu Julai 29, 2017
 • Berlepas: Sabtu November 25, 2017 - IES kursus Abroad sahaja

Spring 2018

 • Ketibaan: pertengahan bulan Februari
 • Berlepas: Mid-Jun - IES kursus Abroad sahaja * atau awal-akhir bulan Julai - Pelajar yang mengikuti kursus-kursus universiti rakan kongsi **

* Pelajar yang mengambil Argentina Hari ini dan tiada kursus rakan kongsi universiti lain akan berlepas pada IES Abroad kursus sahaja setakat ini.

** Jadual peperiksaan akhir universiti atau tarikh akhir kerja kursus tidak boleh didapati sehingga pelajar di lokasi. Semua pelajar mesti berlepas IES Abroad perumahan hari selepas peperiksaan terakhir mereka akhir. Atas sebab itu, ia adalah disyorkan bahawa pelajar membeli tiket penerbangan dengan dasar tarikh pulangan terbuka atau fleksibel.

AKADEMIK

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi.

Kami menawarkan kursus unik yang meneroka Argentina Bahasa, Sejarah dan Kebudayaan, serta topik-topik lain, melalui mendalam dan pendekatan hands-on. profesor bertaraf dunia dan pilihan kursus di universiti-universiti tempatan yang berprestij meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.

Semua pelajar yang mengikuti Advanced Sepanyol Immersion dikehendaki mengambil sekurang-kurangnya Argentina Hari ini, kajian kawasan kursus yang ditawarkan hanya pada Pontificia Universidad Católica de Argentina (Uca). pilihan alternatif yang ada untuk pelajar yang ingin mengambil kursus Bahasa Sepanyol-diajar.

Semasa di Buenos Aires, anda perlu mengambil 15-19 jam kredit setiap semester.

Anda menyesuaikan pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada komponen program yang diperlukan dan pilihan berikut:

 • IES Luar Negara Sepanyol kursus (diperlukan, 4 kredit)
 • University Partner Course at Uca, UTDT atau UBA * (diperlukan)
  • Argentina Hari ini (Uca) (1 kredit)
  • kursus Bahasa Sepanyol-mengajar (biasanya 3-4 kredit)
 • Penulisan bahasa sepanyol klinik (3 kredit)
 • IES Sepanyol-mengajar Abroad kursus Pengajian, Amerika Syarikat (3 kredit)
 • IES Abroad internship atau perkhidmatan penempatan pembelajaran (3 kredit)
 • Pelajar mesti memilih sekurang-kurangnya satu rakan kongsi kursus universiti.

Simposium akademik

Sepanjang semester, anda akan bekerja dengan fakulti dalam projek penyelidikan tertentu, dan dijemput untuk membentangkan kertas anda (dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol) kepada masyarakat Pusat keseluruhan. Kertas boleh berdasarkan projek-projek tertentu kursus yang berkaitan dengan akademik atau pengalaman di luar negara belajar pelajar, boleh di Sepanyol atau bahasa Inggeris, dan diterbitkan pada akhir semester. Ini adalah peluang yang baik untuk anda untuk mengasah kemahiran penyelidikan, penulisan, dan penyampaian awam anda yang akan melayani anda dengan baik dalam usaha masa depan anda, kedua-dua akademik dan profesional.

Kursus

Ini adalah senarai penawaran kursus yang dirancang. A Senarai akhir penawaran kursus akan disediakan kepada anda dalam akaun MyIESabroad anda.

Antropologi

AN 364 - The Making of Patagonia: Pendekatan antara disiplin (Musim Luruh, Spring)

PENGAJIAN ALAM SEKITAR

ES 330 - Environment Argentina dan Persatuan: Persepsi dan Cabaran (Musim Luruh, Spring)

Perniagaan antarabangsa

IB 311 B - Kesan Globalisasi di Amerika Latin (Musim Luruh, Spring)

Seminar latihan

IN 395 - seminar Internship (Musim Luruh, Spring)

Hubungan antarabangsa

PO / IR 360 - Argentina Hubungan Luar di benua Amerika dan Dunia (Musim Luruh, Spring)

kesusasteraan

 • LT 344 - 20th Century Argentina Puisi: Dari Kebudayaan Ditulis untuk Popular Song (Musim Luruh, Spring)
 • LT 360 - Kesusasteraan Argentina dan Pembentukan Identiti Kebangsaan (Musim Luruh, Spring)

Sains Politik

PO / IR 360 - Argentina Hubungan Luar di benua Amerika dan Dunia (Musim Luruh, Spring)

Learning perkhidmatan

SL 395 - Perkhidmatan Seminar Pembelajaran (Musim Luruh, Spring)

Bahasa Sepanyol

 • SP 351 - Bahasa Sepanyol Bahasa dalam Konteks: Independent Luar Negara I (Musim Luruh, Spring)
 • SP 401 - Bahasa Sepanyol Bahasa dalam Konteks: Emerging Kompeten Luar Negara I (Musim Luruh, Spring)
 • SP 451 - Bahasa Sepanyol Bahasa dalam Konteks: Kompeten Luar Negara (Musim Luruh, Spring)

Institusi rakan kongsi (s)

Untuk meningkatkan lagi pembangunan bahasa anda, anda dikehendaki untuk mengambil sekurang-kurangnya satu kursus rakan kongsi universiti. penawaran kursus berbeza mengikut semester dan senarai kursus akhir tidak boleh didapati sehingga betul-betul sebelum permulaan semester. Atas sebab itu, anda akan mendaftar kursus universiti rakan kongsi di lokasi.

Apabila anda mendaftar dalam kursus di sebuah universiti rakan kongsi, anda akan berulang-alik ke kelas seperti pelajar tempatan lakukan.

Universidad de Buenos Aires (UBA)

Sejak tahun 1821, UBA telah memainkan peranan yang penting dalam kehidupan sosial dan politik Argentina dan telah menjadi universiti terbesar di negara ini. Universidad de Buenos Aires adalah salah satu yang tertua dan paling berprestij universiti awam di Argentina.

Anda boleh mendaftar di pilih kursus yang ditawarkan oleh Facultad de Ciencias Sociales. Kursus boleh didapati dalam disiplin di bawah. penawaran kursus muktamad dan prasyarat kursus tertentu akan diberikan di lokasi.

 • Komunikasi
 • Perhubungan buruh
 • Sains Politik
 • sosiologi

Universidad Torcuato di Tella (UTDT)

Universidad Torcuato di Tella adalah sebuah institusi bukan keuntungan yang ditubuhkan pada Buenos Aires pada tahun 1991 oleh Institut dan Yayasan Torcuato di Tella. Ia adalah sebuah universiti swasta kecil yang menarik pelajar dari seluruh Amerika Selatan.

Kerana kerapian akademik yang kukuh universiti ini, anda mesti mempunyai 3.2 GPA (pada skala 4.0) dan sekurang-kurangnya lima semester Sepanyol untuk mendaftar dalam kursus. Anda juga perlu menerima penempatan yang sesuai pada penilaian bahasa Sepanyol, dan mengemukakan bahan-bahan permohonan tambahan. Kursus boleh didapati dalam disiplin di bawah. Untuk senarai kursus yang ditawarkan kepada anda sebagai seorang pelajar antarabangsa di UTDT, lawati katalog kursus mereka.

 • PERNIAGAAN
 • EKONOMI
 • Sains Politik
 • SEJARAH
 • Hubungan antarabangsa
 • Perundangan
 • pemasaran
 • Sains Sosial
 • Lokasi & Masa perjalanan ulang-alik

Pontificia Universidad Católica de Argentina (Uca)

Ditubuhkan pada tahun 1958, Pontificia Universidad Católica Argentina merupakan sebuah universiti terkemuka yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Uca mendaftarkan kira-kira 22,000 pelajar, hosting kira-kira 700 pelajar antarabangsa setiap tahun dari 40 buah negara. Anda akan mendaftar dalam Argentina kursus Hari ini untuk 1 kredit, atau sekurang-kurangnya satu kursus di peringkat universiti lain. kursus-kursus tambahan yang ada dalam disiplin di bawah:

 • Perniagaan & Ekonomi
 • Falsafah & Kemanusiaan
 • psikologi
 • Sosial, politik & Komunikasi Sains

Learning perkhidmatan

Selain Internship peluang, IES Abroad Buenos Aires juga menawarkan peluang yang unik pembelajaran perkhidmatan seminar untuk IES kredit Luar Negara, dengan kelulusan homeschool.

seminar pembelajaran perkhidmatan yang diajar dalam bahasa Inggeris memberi tumpuan kepada faktor-faktor sosial, budaya, dan ekonomi dengan penekanan khusus kepada peranan yang hak asasi manusia memainkan dalam sejarah dan masyarakat Argentina.

Anda diletakkan mengikut kepentingan anda sebagai sukarelawan dengan salah satu daripada banyak organisasi sivik aktif Argentina. menarik lapangan kelas lawatan kerja tambahan lagi tiada seminar dan sukarelawan komponen penempatan. Anda memenuhi sekurang-kurangnya lapan jam setiap minggu atau sejumlah 112 jam sepanjang semester pada penempatan Service Learning.

Contoh jenis penempatan Service Learning pelajar mempunyai pada masa lalu termasuk:

 • NGO yang pakar dalam Mikro Kredit: Pelajar bekerja dalam komunikasi, pengumpulan dana, dan jabatan penyelidikan.
 • Pertubuhan Hak Asasi Manusia: Pelajar mempunyai peluang untuk menterjemahkan bahan-bahan khas, jangkauan awam, liputan acara awam, pangkalan data mengemas kini, dan tugas-tugas pentadbiran yang lain.
 • Pendidikan dan Kerjaya bangunan Pertubuhan: mengajar kelas bahasa Inggeris khusus, dan tanggungjawab sokongan IT lain.

Penilaian dan Kredit Akademik

Anda melengkapkan tugasan bertulis selain daripada lawatan kerja lapangan, dan penempatan sukarelawan. Dengan kelulusan homeschool anda menerima 3 kredit dan gred bagi seminar itu berdasarkan prestasi anda di penempatan sukarelawan yang diberikan, penyertaan dalam sesi seminar, dan pelbagai tugasan.

Lawatan kursus-berkaitan

lawatan kursus berkaitan adalah perjalanan akademik yang berkaitan dengan kursus. Ia dianjurkan untuk melengkapkan kursus Abroad IES dan menyumbang kepada pengetahuan am tentang budaya dan masyarakat Argentina. Penyertaan adalah berdasarkan pendaftaran kursus.

contoh lepas lawatan kursus berkaitan pendek termasuk:

 • La Casa de Los Conejos di La Plata
 • lawatan berjalan kaki Graffiti
 • Muzium di Buenos Aires
 • lawatan kejiranan
 • Teater di Buenos Aires

EXTENDED EXCURSION KURSUS BERKAITAN

Pelajar di The Making sudah tentu Patagonia mengembara ke Patagonia, sebuah kawasan di selatan Argentina, yang terkenal dengan keindahan yang indah.

Latihan

Magang di luar negara sebagai sebahagian daripada kajian anda di luar negara pengalaman akan membantu membezakan permohonan anda untuk sekolah siswazah atau peluang pekerjaan dalam pasaran yang kompetitif hari ini. Ia merupakan satu cabaran menyeronokkan, dan kami di sini untuk membantu membimbing anda dalam mendapatkan penempatan anda dan berjaya dalam latihan anda.

Mengambil bahagian dalam latihan di luar negara membantu anda:

 • Menambah pengalaman kerja antarabangsa untuk resume anda
 • Menimba pengalaman kerja yang sebenar dan kemahiran
 • Membina keyakinan anda

Semua latihan kami diselia dan dapatkan IES Abroad kredit. Anda mengambil bahagian dalam seminar untuk melengkapkan pengalaman praktikal anda mendapat semasa internship.

Fields tersedia

pelajar yang lalu telah menjalani latihan dalam bidang berikut. Tidak melihat bidang anda disenaraikan di sini? Hanya bercakap dengan IES anda latihan Abroad Penasihat-baru sentiasa ditambah.

 • Seni & Muzium
 • Perniagaan / Pemasaran
 • PENDIDIKAN
 • Kewartawanan / Komunikasi
 • kesihatan Awam

PERUMAHAN

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah memutuskan tanda untuk melihat atau menemui kafe-bukan yang terbaik mencari tempat untuk hidup di mana anda berasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang menggambarkan bagaimana pelajar tempatan diami ini. Matlamat kami adalah bahawa apabila anda meninggalkan Buenos Aires, ia akan berasa seperti di rumah.

homestay - Live dalam homestay tengah-sama dengan penduduk tempatan. Ini adalah pilihan yang baik jika anda ingin meningkatkan kefasihan bahasa anda dan melibatkan diri dalam budaya tempatan. Dua belas makanan disediakan setiap minggu.

Kehidupan pelajar

Haluan

Program ini bermula dengan orientasi yang memperkenalkan anda kepada kakitangan Buenos Aires kami, rakan-rakan pelajar anda, dan bandar Buenos Aires. Topik-topik seperti ahli akademik, perumahan, pengangkutan dan kesihatan dan keselamatan adalah dilindungi.

pengajaran bahasa dan pengenalan kepada bahasa percakapan Sepanyol di Argentina adalah komponen tambahan orientasi. Anda juga akan menerima akademik menasihati dan akan mendaftar untuk IES Luar Negara dan kursus universiti rakan kongsi.

Selain itu, TERAS ™, IES Luar Negara yang Komprehensif Orientation & Re-entry Pengalaman, bermula semasa orientasi dan berterusan sepanjang semester dengan menyertai aktiviti memberi tumpuan kepada pelarasan budaya, pencapaian matlamat, dan bersedia untuk pulang ke rumah.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar dalam Buenos Aires melalui acara kebudayaan dan aktiviti, seperti:

 • Lawatan ke, pasaran tempatan yang meriah di kejiranan Mataderos yang
 • kuliah tetamu dalam sejarah, politik, dan isu-isu semasa
 • Tours of San Telmo, Recoleta dan Teatro Colón
 • Malam yang menarik di Majlis Makan Malam Madero Tango dan Tango Show

Syarat Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda
 • 2.75 GPA atau lebih baik pada skala 4.0 (GPAs bawah 2.75 akan dipertimbangkan berdasarkan kes demi kes)
 • 4 semester kolej peringkat Sepanyol atau bersamaan
 • Mendaftar dalam kursus Sepanyol dalam tahun sebelum tarikh program permulaan
 • Mahasiswa tingkat kedua, Junior, atau berdiri Senior apabila program bermula
 • Bagi kursus-kursus Universidad Torcuato di Tella (UTDT) - 3.2 GPA atau lebih baik pada skala 4.0

Pasport & Visa Keperluan

Pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya enam bulan selepas tarikh tamat program ini, dengan sekurang-kurangnya dua muka surat kosong diperlukan.

rakyat Amerika Syarikat memiliki pasport yang sah tidak perlu untuk mendapatkan predeparture visa untuk memasuki Argentina. Setelah masuk, anda akan menerima maklumat lebih lanjut mengenai mendapatkan permit visa diperlukan pelajar / kediaman di lokasi dan apa-apa fi yang berkaitan. rakyat bukan AS yang dikehendaki untuk mendapatkan visa pelajar sebelum ketibaan.

Kos

Kejatuhan 2017

 • Yuran Pengajian: $ 12,640
 • Perumahan: $ 3,030
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 15,900

Tahun akademik

 • Yuran Pengajian: $ 22.740
 • Perumahan: $ 6,060
 • Insurans: $ 550
 • Jumlah: $ 29.350

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • Sepanyol
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini July 3, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
15,900 USD
Locations
Argentina - Buenos Aires
Tarikh mula: Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula: Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula: Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
This deadline is for Calendar Year 2018 (spring and fall) programs only.
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Feb. 2019
Argentina - Buenos Aires
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
This deadline is for Calendar Year 2018 (spring and fall) programs only.
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
kos Program Fall 2017