CIID Summer School akan datang ke India buat kali kedua!

Pasukan ini bersedia untuk kembali ke Kochi. Kami komited untuk melabur di rantau ini dan menyokong individu dalam pembelajaran mereka.

Dengan menempah tempat duduk untuk Summer School India 2019 sebelum 23 September, anda mempunyai akses kepada bayaran $ 850 dan bukannya bayaran tetap sebanyak $ 1250.

  • Terlibat dengan pakar bertaraf dunia
  • Kembangkan rangkaian kreatif anda
  • Bawa kemahiran dan alat baru untuk kerja dan kehidupan anda

Bengkel

Peserta dari seluruh dunia akan bekerjasama menerusi pendekatan pembelajaran secara langsung, difasilitasi oleh pengamal antarabangsa yang terkemuka.

Pada ketika ini, program ini hanya dapat dilihat oleh anda. Pilih antara:

Penyelidikan Berpusat Orang

Pada terasnya, penyelidikan berpusatkan orang ramai adalah mengenai membantu para penyelidik menarik kesimpulan tentang apa yang penting: unsur-unsur penting pengalaman pengguna yang dapat mendorong dan menginspirasi pembangunan penyelesaian. Penyelidikan yang berpusatkan rakyat adalah peluang untuk menjemput ke dalam proses reka bentuk satu set pandangan dan perspektif yang mungkin gagal dijangka oleh para pereka dengan hanya mempertimbangkan pengalaman atau nilai mereka sendiri.

Merancang Produk Yang Dihubungkan

Bersiap-siap untuk seminggu yang menyeronokkan yang menyeronokkan di mana anda akan diperkenalkan kepada semua alat dan teknik untuk membantu membawa idea produk anda yang berkaitan dengan kehidupan. Melalui pendekatan tangan, kami menunjukkan nilai prototaip dalam reka bentuk dan pembangunan peranti yang bersambung. Sepanjang minggu kami akan menggunakan pelbagai disiplin untuk membawa konsep anda ke kehidupan. Matlamatnya adalah untuk membolehkan anda dapat mencari penyelesaian, prototaip dan berulang untuk menyelesaikan masalah yang anda lihat di sekeliling anda.

Reka Bentuk Perkhidmatan

Perkhidmatan terdiri daripada banyak titik sentuhan: bahan bercetak, laman web, hubungan tatap muka, objek fizikal dan banyak lagi. Perkhidmatan merancang adalah tugas rumit. Dalam bengkel satu minggu ini, kami bertujuan untuk memberi peserta kemahiran untuk memahami keperluan pengguna, menghasilkan idea perkhidmatan yang hebat, menyampaikan idea-idea ini dengan baik dan akhirnya prototaip aspek perkhidmatan dengan pengguna sebenar.

Reka Bentuk untuk Kemasukan

Pada terasnya, reka bentuk pengalaman difokuskan pada penciptaan penyelesaian holistik dengan beberapa titik sentuhan-kadang-kadang digital dan kadang-kadang fizikal dan kadang-kadang sistemik. Sepanjang bengkel ini, anda akan mewujudkan konsep perkhidmatan dan membawanya ke kehidupan melalui pengalaman yang memberi fokus kepada kesan sosial. Kami akan bekerjasama dengan komuniti yang kami cari untuk berkhidmat dan melalui proses ini, anda akan mengenal pasti keperluan pengguna utama dari pengguna sebenar, penyelesaian idea prototaip, dan berkongsi kembali cerita yang memberi inspirasi kepada empati dan keterangkuman.

Merancang untuk Perilaku

dia Merancang untuk Perilaku

Pembelajaran Mesin untuk Reka Bentuk Interaksi

Bengkel ini akan memperkenalkan asas-asas pembelajaran mesin dengan cara yang disesuaikan dengan pereka interaksi atau peserta tanpa pengalaman sebelumnya dalam pembelajaran mesin. Bengkel ini terutama memberi tumpuan kepada bagaimana pembelajaran diawasi dapat membolehkan para peserta melatih model mereka sendiri untuk bertindak berdasarkan input adat dan menetapkan tingkah laku output kepada mereka.

Prototyping sebagai Proses

Bengkel ini memberi tumpuan kepada nilai prototaip yang cepat dan kerap, tanpa mengira pengalaman reka bentuk terdahulu, dan memperkenalkan kesetiaan prototaip, petua dan teknik, dan proses untuk merancang dan mengukur kejayaan prototaip. Kami akan menunjukkan cara prototaip pada skala yang berbeza, dari antara muka kepada produk, kepada keseluruhan perkhidmatan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh Copenhagen Institute of Interaction Design »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 23, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Dis 2, 2019
Duration
3 - 5 
Sepenuh masa
Price
1,250 USD
Deadline
Permintaan Maklumat
early booking
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Dis 2, 2019
End Date
Dis 6, 2019
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
early booking

Dis 2, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
early booking
End Date
Dis 6, 2019