University of Cambridge International Examinations (CIE) adalah pembekal kelayakan antarabangsa yang terbesar di dunia, dan program A-Level mereka adalah kualifikasi Pra-Universiti yang paling banyak diiktiraf di dunia. Pelajar di lebih 150 negara mengejar peperiksaan CIE setiap tahun untuk masuk ke universiti berprestij di seluruh dunia, termasuk di UK, Amerika Syarikat, Kanada, New Zealand dan Australia.

Brickfields Asia College (BAC), Rakan Bersekutu Antarabangsa Cambridge dengan bangga menawarkan program A-Level CIE yang akan membolehkan pelajar mencapai kemahiran dalam bidang Perakaunan, Pengurusan Perniagaan, Perdagangan, Ekonomi, Kewangan, ITC, Komunikasi, Undang-undang, Pemasaran dan Komunikasi Massa antara lain. Tahun lepas 4 pelajar kami mencapai kehormatan sebagai "Pelajar Teratas di Dunia" !!

Pelajar harus mempertimbangkan sama ada Laluan Standard atau Express akan sesuai dengan mereka.

Dengan Laluan Ekspres, pelajar boleh melengkapkan Tahap A mereka dalam tempoh hanya 11 bulan, dari Januari hingga November dan dapat memulakan tahun pertama mereka dalam Perniagaan atau Undang-Undang pada bulan Januari dan benar-benar memulakan tahun kedua Kursus Ijazah mereka pada bulan September, menyimpan setahun dalam keseluruhan kajian mereka - Siswa lebih cepat.

Kami secara umumnya menyekat pelajar yang mengambil pilihan ini untuk 2 A-Level, tetapi ini adalah tahap kemasukan biasa kepada rakan universiti UK kami. Dalam kebanyakan kes, pelajar dalam Undang-undang atau Perniagaan mengkaji dua tahun pertama mereka di Malaysia kemudian pergi ke UK untuk tahun terakhir mereka, kecuali jika mereka lebih suka belajar selama tiga tahun di hanya satu negara.

Walau bagaimanapun bagi mereka yang ingin mengambil 3 atau lebih mata pelajaran, Laluan Standard akan menjadi pilihan terbaik, dan ini mengambil masa kira-kira 18 bulan untuk diselesaikan, selepas masa pelajar dapat memutuskan sama ada meneruskan pengajian dengan kami atau menghadiri universiti lain. Sama ada cara, kami dengan senang hati akan memberi nasihat tentang pilihan terbaik.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Brickfields Asia College »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
11 - 18 
Sepenuh masa
Price
5,682 USD