Kursus: Pengurusan Projek Open Minded

La Salle Almere

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus: Pengurusan Projek Open Minded

La Salle Almere

Satu kursus di dua bandar! Kursus ini adalah tindak balas berfikiran terbuka kepada orang yang mencari pengetahuan dan amalan yang berkaitan dengan pengurusan sumber manusia dan material moden. Alternatif pengurusan yang berkaitan dengan pencapaian projek akan dibentangkan dan diamalkan.

Tahap Kursus: Asas untuk Perantaraan

Kredit: Kursus ini menyampaikan 1.5 ECTS dan 25 PDU Sijil Kehadiran

Kursus ini adalah tindak balas berfikiran terbuka bagi mereka yang mencari cara pengurusan baru dalam persekitaran kompetitif hari ini, yang melibatkan beralih dari ekonomi tradisional kepada ekonomi maklumat.

Kursus ini memberikan pendekatan fleksibel dan praktikal profesion Pengurus Projek, menggunakan strategi rasmi yang membantu untuk mengawal projek dan memenuhi objektif: membawa projek mengikut jadual, dalam anggaran dan mengikut spesifikasi. Tetapi untuk membuat ini mungkin perlu memahami persekitaran projek dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk menangani sumber, komunikasi, risiko dan perolehan.

Berpusat di PMBOK, bingkai pengurusan projek yang tersebar di seluruh dunia, kursus ini termasuk kajian kes untuk membantu memahami strategi, serta contoh projek yang relevan yang telah berjaya dari sudut pandang Pengurusan Projek.

Kursus ini berstruktur dalam modul yang mempunyai konfigurasi masa satu minggu yang tersendiri. Ia boleh diterokai sama ada di Barcelona, ​​Sepanyol, atau di Almere, Belanda.

Latihan bersertifikat (PMP®).

Metodologi

Konsep teori kerangka akan digabungkan dengan aplikasi praktikal melalui projek-projek yang dibangunkan oleh pasukan kerja yang dibentuk oleh para peserta. Pembelajaran berasaskan projek digabungkan dengan pembelajaran dengan melakukan metodologi akan diterapkan oleh pasukan pensyarah dan akan digunakan secara aktif semasa kursus. Kajian kes dan ceramah individu akan diberikan dan pelajar akan diminta menyelesaikan situasi praktikal. Penyelesaian alternatif akan dibincangkan dan dianalisis semasa kelas. Dan akhirnya, imaginasi anda akan dicabar dan ketangkasan anda diuji.

Objektif

Pada penghujung kursus, anda akan dapat membuat kitaran hayat projek, pernyataan kerja, struktur pecahan kerja, jadual, anggaran dan pelan pengurusan risiko. Imajinasi anda akan dicabar dan ketangkasan anda diuji. Anda akan bertemu dengan orang dari pelbagai negara dan anda akan melaksanakan dari dalam dua senario yang berbeza (Sepanyol dan Belanda)

Siapa yang patut hadir?

Kursus ini ditujukan kepada semua orang yang ingin mendekati pengetahuan, kerangka dan kemahiran pengurusan projek moden yang cekap. Antara mereka yang boleh mendapat manfaat daripada kursus ini ialah:

  • Mana-mana ahli pasukan yang dikehendaki bekerja dalam sesuatu projek;
  • Peserta dalam projek penyelidikan dan pembangunan;
  • Perkhidmatan teknikal dan kakitangan sokongan;
  • Pentadbir dan pengurus yang bertanggungjawab menyelaras, memudahkan atau menguruskan projek dan program;
  • Pakar teknikal dan jurutera bergerak ke kedudukan kepimpinan dan penyelarasan projek;
  • Pelajar yang sedang bersedia untuk memulakan pembawa profesional mereka.

Harga setiap modul

€ 550 - Bahan kursus kursus

Nota PENTING

Modul akan dibuka hanya sekiranya bilangan peserta minimum telah dicapai. Semua peserta berdaftar akan dimaklumkan mengenai keputusan pergi / tidak pergi 24 jam terakhir selepas tarikh akhir pendaftaran modul melalui e-mel. Peserta diminta untuk tidak menempah penerbangan mereka sehingga keputusan pergi rasmi telah diterima

Kategori

Perniagaan

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
550 EUR
Bahan kursus
Information
Deadline
Permintaan Maklumat
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Locations
Belanda - Almere, Flevoland
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Belanda - Almere, Flevoland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Tarikh akhir Permintaan Maklumat