Baca keterangan rasmi

Objektif: Objektif utama kursus ini adalah pengambilalihan oleh pelajar teori, teknologi dan alat projek yang diperlukan untuk menghadapi kerja profesional dalam bidang seni bina dan hiasan dalaman.interior design

Program: Pereka menjaga ruang, cahaya, warna, urutan, perkadaran ... Kami, pada hakikatnya, mencari ruang yang ideal untuk fungsi tertentu. Siasatan dan refleksi mengenai pelbagai hubungan subjek dengan persekitaran spatialnya akan membolehkan ruang projek, prototaip, elemen sendiri Seni Bina Interior.

Bertujuan untuk: Semua yang berminat untuk memperoleh pengetahuan asas dalam gaya dalaman, berdasarkan istilah kreatif, fleksibel dan praktikal.

Pereka menangani ruang, cahaya, warna, urutan, perkadaran ... Mereka, pada hakikatnya, mencari ruang yang sesuai untuk fungsi tertentu. Penyelidikan dan refleksi mengenai pelbagai hubungan subjek dengan persekitaran ruang mereka akan membolehkan ruang projek, prototaip dan unsur-unsur Senibina Interior.

Objektif utama Summer Decorating and Styling Course dalam Summer ialah anda dapat memperoleh alat teori, teknologi dan projek yang diperlukan untuk menghadapi kerja profesional dalam bidang seni bina dan hiasan dalaman.

Program diajar dalam:
Spanish (Spain)

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
2,300 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date