Bahasa Ceko untuk Kursus Asing

Berlitz Praha

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bahasa Ceko untuk Kursus Asing

Berlitz Praha

Mengenai

Kursus Czech individu dan kumpulan untuk semua orang

Sekolah bahasa hari ini menawarkan pelbagai kursus bahasa Czech yang direka untuk individu. Apakah perbezaan antara pelajaran Bahasa Czech yang ditawarkan oleh sekolah bahasa biasa dan kursus bahasa Czech yang menawarkan Pusat Pendidikan Berlitz? Tidak seperti kursus bahasa di sekolah bahasa klasik, kursus berikutan kaedah Berlitz disesuaikan dengan keperluan pelanggan.

Adakah sekolah bahasa di kawasan anda tidak menawarkan kursus bahasa yang memberi tumpuan kepada topik yang akan anda gunakan untuk kerja atau pelajaran anda? Tidak mengapa! Tidak seperti sekolah bahasa biasa, kursus bahasa yang direka mengikut Kaedah Berlitz sepenuhnya disesuaikan dengan keperluan pelanggan.

Pusat bahasa Berlitz menawarkan kursus bahasa Czech berikut:

• Kursus Bahasa Czech Persendirian
Adakah anda lebih suka mempelajari bahasa Czech di mana anda mempunyai seorang guru untuk keseluruhan pengajarannya hanya untuk diri anda sendiri? Adakah anda lebih suka pelajaran bahasa Czech di mana anda tidak bersembunyi di keramaian dan anda mesti memberikan prestasi 100%? Pelajaran individu Czech dirancang hanya untuk anda.
• Kursus Bahasa Czech
Pelajaran bahasa Czech dalam kumpulan berjumlah 2-10 pelajar membawa pelbagai kelebihan: motivasi bersama antara pasangan atau kumpulan yang menyumbang kepada prestasi yang lebih tinggi, mengenali orang baru dan juga menjimatkan wang! Kursus Czech untuk dua direka untuk rakan dan rakan kongsi yang ingin belajar bahasa Czech dan menjimatkan kos pelajaran bahasa Czech.
• Kursus Bahasa Czech
Pusat bahasa Berlitz menawarkan kursus kursus Czech yang sesuai untuk setiap syarikat. Sama ada anda mahukan pekerja anda meningkatkan kemahiran Czech mereka dalam industri khusus anda atau anda ingin menawarkan pelajaran bahasa Czech sebagai manfaat pekerja, anda boleh beralih kepada kami. Kursus-kursus bahasa Czech yang dipimpin oleh guru Berlitz yang berpengalaman boleh berlaku di premis syarikat atau di tempat lain.
• Kursus Bahasa Czech dalam talian
Anda tidak mempunyai masa untuk pergi ke sekolah bahasa? Pelajaran Bahasa Czech dalam talian membolehkan anda belajar bahasa Czech setiap kali dan di mana sahaja, mungkin dari kemudahan rumah atau pejabat anda dan semua yang anda perlukan adalah sambungan ke internet.
• Telefon pelajaran Bahasa Czech
Pelajaran bahasa Czech melalui telefon juga ditawarkan kepada pelanggan yang ingin belajar bahasa Czech pada bila-bila masa, di mana-mana tempat, mungkin dalam perjalanan pulang dari kerja atau sekolah.

This school offers programs in:
  • Czech


Tarikh Akhir Kemaskini November 20, 2018
Tempoh & Harga
This course is
Online
Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Republik Czech - New Town, Prague
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Republik Czech - New Town, Prague
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat