Diploma (AAS) dalam Filem dan Penyiaran

Tribeca Flashpoint College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma (AAS) dalam Filem dan Penyiaran

Tribeca Flashpoint College

MENGEMBANGKAN FILM KECANTIKAN, MARKETABLE DAN SKILLSET BROADCAST DI Tribeca Flashpoint College .

Ketika dunia media meletup, peluang untuk profesional film dan siaran mungkin tidak pernah lebih besar. Dari video berasaskan web untuk menyiarkan siaran televisyen untuk menampilkan filem dan seterusnya, pelajari cara membuat kandungan untuk dunia media abad ke-21 di Tribeca Flashpoint College .

Associate Science Applied dalam Penyiaran Filem akan memberikan anda asas yang kukuh dalam semua aspek pembuatan filem-menyiapkan anda untuk skrip, menembak, mengedit, menghasilkan, dan mengedarkan pelbagai kandungan digital. Dalam proses ini, anda akan bereksperimen dengan membuat filem naratif, dokumentari, iklan, pengumuman perkhidmatan awam, dan lebih-baik untuk diri sendiri dan pelanggan luar.

Sepanjang program ini, anda akan mengalami setiap peranan penting pada set filem dan mengetahui bagaimana untuk bekerja dengan artis dalam bidang yang berkaitan seperti audio dan animasi untuk membawa penggilap profesional ke filem atau siaran pengeluaran. Anda juga akan mengambil kursus teras untuk membina pengetahuan dan kemahiran penting yang akan membantu anda sepanjang hayat anda.

AAS dalam Filem dan Penyiaran kini boleh didapati dalam format waktu sepenuh masa dan mudah.

APA YANG ANDA DAPAT PELAJARI

Dalam program ijazah sekutu ini, para pelajar mempunyai peluang untuk membina kemahiran yang luas dan boleh dipindahterkan dalam penulisan, sinematografi, penghasilan, pengarahan dan pasca pengeluaran. Berikut adalah beberapa tajuk yang akan dimiliki pelajar.

  • Prinsip sinematografi dan bagaimana menggunakan pelbagai kamera profesional
  • Prinsip pencahayaan untuk kamera
  • Prinsip mengarahkan
  • Prinsip penulisan skrip dan perisian Draf akhir Draf
  • Prinsip pengeditan dan pelbagai perisian pengeditan profesional
  • Prinsip menghasilkan dan memimpin projek dari pembangunan melalui pasca pengeluaran

APA-APA PROGRAM INI MENGIKUT ANDA

Apabila mempertimbangkan kolej filem, ramai pelajar tidak pasti jenis kerjaya yang boleh mereka tamat apabila tamat pengajian. AAS dalam Penyiaran Filem direka bentuk untuk membantu para pelajar menjadi ahli terampil yang mahir dalam bidang mereka. Graduan boleh mengejar posisi peringkat kemasukan seperti Set Pembuat Produksi, Pembantu Produksi Pejabat, Grip, Penyelia Skrip, Penolong Pengeluaran Seni, Penolong 2 Kamera, dan Penolong Editor. Pelajar juga boleh memilih untuk mengemukakan portfolio mereka untuk dipertimbangkan untuk bachelor Tribeca Flashpoint dalam media digital dengan major selepas pengeluaran.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Chicago, Illinois
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Chicago, Illinois
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat