diploma CIPD maju dalam pengurusan sumber manusia

Canterbury Christ Church University Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

diploma CIPD maju dalam pengurusan sumber manusia

Canterbury Christ Church University Business School

Bagaimana ia akan membantu saya?

Kursus ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya di HRM. Anda akan menghubungkan teori kepada amalan dan seterusnya membangunkan keupayaan anda untuk menangani situasi perniagaan sebenar. Anda juga akan mendapat pengetahuan menjadi asas yang diperlukan untuk menjadi Associate CIPD, Ahli Berkanun atau Chartered Fellow.

Adakah saya layak?

Biasanya, anda layak untuk masuk ke kursus ini jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam apa-apa tambahan discipline.In, kelayakan profesional seperti Sijil CIPD dalam Personnel Amalan / Amalan Sumber Manusia, dan pengalaman yang berkaitan juga diterima sebagai kemasukan ke program ini. Pengalaman yang berkaitan boleh termasuk:
 • Mempunyai tanggungjawab bagi Sumber Manusia (HR) membuat dalam sesuatu organisasi di peringkat operasi, taktikal atau lebih strategik keputusan;
 • Sebagai seorang profesional HR dalam satu pasukan atau HR peranan pengurusan fungsi, yang ingin meningkatkan dan membangunkan kerjaya anda;
 • Mempunyai tanggungjawab untuk fungsi HR dan aktiviti dalam sesuatu organisasi tanpa fungsi pakar;
 • Sebagai perunding bebas atau diambil kerja yang menyokong organisasi dalam memenuhi matlamat mereka.

Di mana saya akan belajar?

Program ini adalah berdasarkan di kampus Canterbury.

Apakah yang akan saya belajar?

Mengajar secara separuh masa (satu petang dan malam seminggu), Diploma Lanjutan biasanya mengambil masa dua tahun untuk disiapkan. Anda perlu menghadiri dua sesi empat jam pada hari yang sama seminggu sekali, bersama dengan seorang Sabtu bengkel untuk setiap modul. Anda akan belajar lapan modul dalam jumlah, masing-masing bernilai 15 kredit.
 • Pengurusan Sumber Manusia dalam Konteks
 • Terkemuka, Urusan dan Membangunkan Rakyat
 • Membangunkan Kemahiran Kepimpinan Perniagaan
 • Kepimpinan dan Pengurusan Pembangunan
 • Penyumberan dan Pengurusan Bakat
 • Undang-undang Pekerjaan
 • Pembelajaran dan Pembangunan Bakat
 • Menyiasat Isu Perniagaan dari Perspektif Sumber Manusia
Modul semua berdiri sendiri jadi ia adalah mungkin untuk membawa mereka secara individu untuk memenuhi keperluan kajian sebelum anda dan keadaan peribadi. Anda akan dikehendaki untuk menjadi ahli pelajar CIPD, membayar yuran pelajar tahunan bagi setiap tahun yang anda mendaftar pada kursus. Ini melayakkan anda untuk akses penuh ke laman web CIPD ini (www.cipd.co.uk) dan bulanan Orang Pengurusan Journal, dan banyak faedah lain yang berkaitan termasuk peluang untuk menghadiri mesyuarat cawangan CIPD Kent dan acara. Setelah selesai Diploma Lanjutan ia dijangka bahawa anda akan tinggal ahli pelajar CIPD sehingga anda dapat memenuhi Aktiviti dan Kriteria Kelakuan untuk tahap yang dikehendaki Profesional Keahlian Bersekutu, Keahlian Chartered atau Chartered Fellowship. Anda akan ditawarkan nasihat dan sokongan untuk membantu anda untuk berjaya membuat proses naik taraf talian.Berjaya menyelesaikan Diploma Lanjutan membolehkan akses kepada MA tahun akhir di HRM.
This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
United Kingdom - Canterbury, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - Canterbury, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat