Read the Official Description

Hunter TAFE menawarkan yang unik Bahasa Inggeris dan Vitikultur pakej. Anda boleh memilih untuk melakukan kursus secara individu atau gabungan mereka untuk 'pakej' yang akan menjimatkan wang anda dan menjamin anda penempatan.

Pakej Termasuk:

 • 18 bulan program pengajian.
 • Bahasa Inggeris dan Diploma.
 • Akses kepada memenangi anugerah Newcastle Pusat Bahasa Inggeris di kampus.
 • Anda boleh bekerja semasa anda belajar.
 • Akses kepada penginapan pelajar diskaun kami.
 • Program latihan yang ada.
 • Pek selamat datang termasuk tiket wayang, sepuluh pin bowling pas, keahlian persatuan pelajar dan banyak lagi!
 • Lapangan terbang percuma mengambil (dari Newcastle lapangan terbang serantau).

Kelas bahasa Inggeris (Jika perlu) - AUD $ 5000: 00 (6 bulan).

Pakej Diploma Vitikultur (18 bulan) AUD $ 18,000: 00

Semester 1 - kelas bahasa Inggeris (Jika perlu)

Hunter TAFE adalah rumah kepada Newcastle Pusat Bahasa Inggeris yang memenangi anugerah. Pusat ini beroperasi 51 minggu tahun ini dengan pelbagai pilihan kajian disediakan untuk semua pelajar, walaupun orang-orang yang mempunyai visa selain visa pelajar.

Program ini akan berlangsung selama 20 minggu untuk harga diskaun AUD $ 5,000 (AUD $ 250 / minggu).

Program ini termasuk:

 • Bahasa Inggeris untuk Peperiksaan Persediaan.
 • Sijil Pertama Cambridge (stalowe).
 • Sijil Cambridge di Advanced English (CAE).
 • IELTS Penyediaan.
 • Bahasa Inggeris Umum yang baru bermula untuk Advanced.
 • Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik.

Tahap kemasukan untuk produk ini adalah IELTS 4.5 ATAU minimum Setaraf Sila ambil perhatian: Pusat Bahasa Inggeris kami boleh menilai penguasaan bahasa Inggeris sebelum pendaftaran.

Semester 2-4 Diploma Vitikultur

Kursus ini memberi latihan berstruktur bagi orang-orang yang mencari kerjaya profesional dalam vitikultur dan pengeluaran wain industri sebagai penyelia, penolong pengurus, dan pengurus.

Apabila anda melengkapkan kursus ini anda akan telah mencapai kemahiran untuk menguruskan kebun anggur dan anggur kecil-kecilan. Kursus ini akan membangunkan pengetahuan dan kemahiran anda dalam perancangan kebun anggur, pengeluaran anggur anggur, pengeluaran wain dan penilaian, pengurusan kakitangan, kesihatan dan keselamatan.

Anda juga boleh menjalankan kajian dalam dan pengurusan, pengairan, jaminan kualiti, dan pemasaran dan pengurusan perniagaan.

Dalam usaha untuk mematuhi undang-undang minuman keras NSW, anda perlu berumur 18 tahun atau lebih tua untuk melaksanakan unit yang termasuk pengendalian, perkhidmatan, merasa atau pengambilan alkohol

Kos kursus individu: AUD $ 18,000: Program 00 18 Bulan.

Tahap kemasukan untuk Diploma Vitikultur adalah IELTS 5.5 ATAU Akademik Setaraf.

Tiada syarat kemasukan rasmi untuk kelayakan ini. Walau bagaimanapun, kelayakan yang menganggap bahawa pelajar yang mempunyai pengalaman kerja semasa atau masa lalu di mana kemahiran operasi atau teknikal telah pun diperolehi dan tahap pengurusan pengeluaran tanggungjawab wujud. Kelayakan yang tidak sesuai untuk kemasukan terus dari sekolah.

Bekerja di rantau Hunter yang:

9/10 pelajar kita bekerja sambilan sambil belajar. Terdapat peluang kerja vintaj di seluruh kawasan wain yang pelbagai di Australia dan New Zealand dan kebanyakan pelajar yang berjaya bekerja.

Sama ada bekerja untuk menimba pengalaman siswazah, atau butuh pekerjaan kasual untuk membantu perbelanjaan sara hidup sokongan, terdapat banyak cara untuk mencari kerja yang sesuai dengan setiap keadaan.

Wain di Hunter Valley:

Wain Hunter Valley adalah unik kepada rantau ini, terima kasih kepada iklim, tanah dan pengalaman penanam dan penerbitnya. Lebih 180 tahun LAMA, Lembah Hunter adalah rumah kepada lebih daripada 150 kilang wain dan pintu bilik bawah tanah. Terkenal di seluruh Australia dan dunia, wain Hunter Valley mempunyai pelbagai perisa unik.

Penginapan:

Kami boleh pakej belajar anda dengan penginapan di tapak di Hunter Valley Hotel Academy. Terletak di pintu masuk ke Hunter Valley Wine Country, Hunter Valley Hotel Academy ditetapkan dalam ketenangan 200 hektar tanah belukar asli. Kami terletak dalam 15 minit ladang anggur terbaik di Hunter Valley.

Bilik Deluxe kami adalah berhawa dingin dan mempunyai bilik, TV / DVD, peti sejuk mini, peti keselamatan peribadi, meja kerja dan Wi-Fi percuma.

Kampus Kurri Kurri mempunyai tujuan membina kilang wain moden mampu memproses sehingga 50 tan buah anggur. Ciri-ciri termasuk suhu tangki penapaian yang dikawal selia, kemudahan pemprosesan moden, penyimpanan tong, makmal dan ruang kuliah. Wain perdagangan termasuk putih, merah, berkilau, padang pasir dan wain diperkuat dihasilkan dan dibotolkan di bawah label Hunter Institute.

Kampus Kurri Kurri mempunyai kebun anggur kecil dengan kedua-dua jenis putih dan merah. Peralatan untuk penyelenggaraan kebun anggur diadakan di kampus dan disokong dengan kemudahan bengkel.

Program taught in:
English

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
18,000 AUD
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020