Diploma Diploma / Diploma Dalam Perniagaan BTEC

Walsall College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Diploma / Diploma Dalam Perniagaan BTEC

Walsall College

Kursus ini akan memberi latar belakang yang baik dan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam Perniagaan

Anda akan belajar antara 6 hingga 12 modul dari senarai di bawah berdasarkan keupayaan akademik anda. Kemajuan ke tahun kedua Diploma akan berdasarkan kemampuan anda untuk berjaya melengkapkan Diploma Anak-Anak.

Sila ambil perhatian - Kursus ini adalah untuk pelajar dengan IELTS 5.0 (atau setaraf)

Semua yuran kursus dibayar setiap tahun.

Apa-apa tawaran oleh Walsall College tertakluk kepada kelayakan akademik yang telah anda berikan. Jika ini tertakluk kepada perubahan, anda boleh ditarik balik dari program anda.

SYARAT KEMASUKAN

Anda mesti mempunyai tahap minimum B1 Rangka Kerja Rujukan Eropah Common Reference Language (CEFR) Bahasa Inggeris contohnya skor IELTS 5.0 dengan skor sub minimum 5.0 secara bertulis untuk memohon kursus ini dan visa pelajar anda. Anda juga harus mempunyai kelayakan di peringkat Menengah Tinggi, Diploma atau setara di negara anda. Kelayakan anda akan dinilai berdasarkan sistem perbandingan kelayakan NARIC. Anda juga akan dikehendaki mengambil bahagian dalam penilaian awal untuk memastikan kursus dan tahap pembelajaran sesuai dengan keupayaan anda, ini akan membolehkan kami menilai tahap sokongan tambahan yang mungkin anda perlukan.

Pelajar peringkat 4 mesti:

  • mempunyai skor IELTS 5.0 dengan minimum subscore 5.0 secara bertulis
  • mencapai sasaran minima dan sasaran ketepatan masa 95%
  • menjadi 18 tahun ke atas
  • Tinggal dalam jarak 8 batu dari Walsall College Walsall, contohnya Walsall, Birmingham, West Bromwich, Sandwell, Wolverhampton, Cannock, Bilston atau Dudley.t Walsall College berhampiran City of Birmingham
  • Wawancara Skype - Anda mesti melengkapkan dan lulus temuduga Skype awal dengan Pejabat Antarabangsa. Anda kemudian akan diminta untuk melengkapkan dan lulus temu bual Skype dengan tutor dari kawasan subjek yang anda pilih. Kedua-dua temu bual itu perlu diluluskan sebelum tawaran pengajian dibuat. Seperti yang anda belajar di kolej dibiayai Kerajaan, anda berhak bekerja selama 10 jam seminggu.

PROGRESI

Setelah berjaya menyelesaikan kursus ini, anda boleh maju ke Sijil Tinggi Tinggi kami atau Diploma Nasional dalam Perniagaan. Anda juga boleh memilih untuk maju ke universiti untuk belajar ijazah.

YURAN KURSUS

£ 5,000 setahun

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
5,000 GBP
setiap tahun
Locations
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat