diploma dua tahun di hotel dan pelancongan pengurusan

International Hotel and Tourism Industry Management School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

diploma dua tahun di hotel dan pelancongan pengurusan

International Hotel and Tourism Industry Management School

Dua Tahun Diploma Pengurusan Hotel dan Pelancongan


Dua Tahun Program Diploma I-TIM meliputi pelbagai jenis kursus yang menjurus ke arah memberi graduan kami kefahaman yang mendalam tentang Pengurusan Hotel dan Pelancongan, bukan sahaja di Asia tetapi di seluruh dunia.

&nbsp


Tahun pertama


Pelajar dalam tahun pertama rancangan kajian ini mengikuti sukatan pelajaran Sijil Hotel dan Pengurusan Pelancongan Industri. Ini memperkenalkan konsep Hotel dan Pengurusan Pelancongan, mengkaji praktikal, fungsi perniagaan hotel daripada seorang penyelia / perspektif pengurusan rendah, pengurusan pelancongan, Eropah perkhidmatan masakan dan restoran dan pengurusan.


Pada akhir pelajar tahun pertama akan memahami unsur-unsur praktikal berturut sebuah hotel moden.Pelajar juga akan mempunyai pemahaman persekitaran sosial dan ekonomi di mana hotel beroperasi dan peranan organisasi di dalam persekitaran itu. Selain itu, mereka akan dapat memahami kedua-dua perkhidmatan restoran dan teknik masakan Eropah.

&nbsp


Tahun kedua


Tahun kedua membina pengetahuan teori dan amalan yang diambil alih pada tahun pertama. Penekanan di sini adalah mengenai operasi sebuah hotel dari perspektif yang pengurus jabatan dan akibatnya sukatan pelajaran yang mempunyai besar kandungan pentadbiran perniagaan. Pelajar juga perlu memahami teori dan praktikal perkhidmatan restoran dan pengurusan bersama-sama dengan Eropah pengurusan masakan dan pelancongan. Seperti tahun akhir ijazah, penilaian adalah berdasarkan kerja kursus dan peperiksaan.


Pada akhir tahun kedua, pelajar akan menunjukkan prinsip praktikal dan teori pengurusan pelancongan, perkhidmatan restoran, dan teknik masakan Eropah.

&nbsp


Kurikulum Swiss-Amerika


Program kami telah dibangunkan dari American Science Pengurusan Hospitaliti dan Sistem Swiss Amalan Perkhidmatan. Setiap tahun termasuk program latihan lima bulan dengan pilihan dilanjutkan di luar negara bergaji pada tahun kedua daripada Program Diploma.

Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jun 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Thailand - Bangkok
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jun 2019
Thailand - Bangkok
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat