Read the Official Description

Diploma Kebangsaan (Sijil 4) dalam Operasi Aviation dengan Perniagaan

Kursus ini bertujuan untuk memberi pengenalan semua pusingan kepada industri operasi perniagaan dan penerbangan bagi mereka yang ingin untuk melanjutkan kerjaya mereka di salah satu seperti perhubungan penumpang, kerja-kerja jalan, operasi kargo dan pengendalian darat banyak bidang pekerjaan, bersama-sama dengan tradisional perniagaan dan syarikat penerbangan pekerjaan, termasuk kedudukan perkhidmatan pelanggan.

Mengapa mendaftar di program ini?

Program ini memberi pelajar asas yang kukuh dalam industri penerbangan, di samping membangunkan kemahiran perniagaan yang penting untuk mendapatkan pekerjaan atau bagi mendapatkan kemajuan kerjaya. Ia telah direka untuk membolehkan pelajar untuk belajar unit pakar yang mencerminkan aspirasi kerjaya mereka dan alam semula jadi yang pelbagai industri operasi penerbangan.

Akreditasi

Diploma Kebangsaan (Sijil 4) dalam Operasi Aviation dengan Perniagaan adalah program anugerah dual yang diberikan oleh Universiti Aviation Bersatu dan BTEC Pearson, UK. Anugerah EAU diiktiraf Kelayakan National Authority (NQA) di UAE.

Peluang Kerjaya

Graduan boleh memilih untuk memulakan kerjaya mereka dengan jabatan-jabatan penerbangan pelbagai dalam persekitaran lapangan terbang, atau dalam sektor perkhidmatan dan operasi syarikat penerbangan.

Berjaya menyelesaikan Diploma Kebangsaan (Sijil 4) dalam Operasi Aviation dengan kelayakan perniagaan juga akan membolehkan anda untuk maju ke program sarjana muda digunakan dalam bidang berkaitan pengajian.

rangka kursus

Pelan kajian dua tahun biasa.

Cara penghantaran

Program ini ditawarkan atas dasar semester sepenuh masa.

TEMPOH

Dua tahun.

Program taught in:
English

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
55,140 AED
Yuran Pengajian, 2500 AED Yuran Pendaftaran
Deadline
By locations
By date