Diploma lanjutan (sijil 4) dalam bidang kejuruteraan aeronautik

Emirates Aviation University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma lanjutan (sijil 4) dalam bidang kejuruteraan aeronautik

Emirates Aviation University

Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam Kejuruteraan Aeronautik

Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam Aeronautical Engineering menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas dan kemahiran untuk menyediakan mereka untuk pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam bidang Kejuruteraan.

Diploma lanjutan (Sijil 4) dalam Aeronautical Engineering telah direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas, kefahaman dan kemahiran untuk menjadi juruteknik pesawat. EAU menawarkan kursus ini sebagai laluan ke dalam industri aeroangkasa.

Ini adalah Sekolah Tinggi kelayakan vokasional yang setara, sesuai untuk pelajar berusia 16 tahun ditambah yang ingin suasana pembelajaran alternatif kepada High School.

Mengapa mendaftar di program ini?

Program ini direka bentuk untuk menyediakan kelayakan yang berkaitan dengan kerja yang sangat pakar dalam bidang penyelenggaraan penerbangan dan pembuatan. Ia menyampaikan pengetahuan, kemahiran dan memahami pelajar perlu menyediakan mereka untuk pekerjaan. Ramai pelajar dari kursus ini kelihatan untuk bergerak ke pendidikan tinggi atau keluar untuk pekerjaan. Diploma Extended adalah bersamaan dengan tiga A-Level.

Akreditasi

Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam Aeronautical Engineering ialah program anugerah dual yang diberikan oleh Universiti Aviation Bersatu dan BTEC Pearson, UK. Anugerah EAU diiktiraf Kelayakan National Authority (NQA) di UAE.

Peluang Kerjaya

Pelajar menamatkan pengajian di program ini boleh memilih untuk memulakan kerjaya mereka dengan kemudahan kejuruteraan penerbangan penyelenggaraan, penyelenggaraan penerbangan, pembuatan penerbangan, atau syarikat perkhidmatan kejuruteraan.

Berjaya menyelesaikan Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam kelayakan Aeronautical Engineering juga akan membolehkan anda untuk maju ke program sarjana muda digunakan dalam bidang berkaitan pengajian.

rangka kursus

Pelan kajian dua tahun biasa

Cara penghantaran

Program ini ditawarkan atas dasar semester sepenuh masa.

TEMPOH

Dua tahun.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
65,730 AED
Yuran Pengajian, 2500 AED Yuran Pendaftaran
Locations
Emiriah Arab Bersatu - Dubai, Dubai
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Emiriah Arab Bersatu - Dubai, Dubai
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat