Read the Official Description

Extended Diploma (Sijil 4) dalam Perniagaan

Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam Perniagaan menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas dan kemahiran untuk menyediakan mereka untuk pekerjaan atau kajian lanjut dalam perniagaan.

Anda akan memahami bagaimana perniagaan yang beroperasi dan apa yang membuat ia berjaya. Anda akan mempelajari pelbagai mata pelajaran seperti perakaunan, undang-undang perniagaan, persekitaran ekonomi, kewangan, pemasaran, tingkah laku organisasi dan pengurusan sumber manusia.

Ini adalah Sekolah Tinggi kelayakan vokasional yang setara, sesuai untuk pelajar berusia 16 tahun ditambah yang ingin suasana pembelajaran alternatif kepada High School.

Mengapa mendaftar di program ini?

Pelajar akan diperkenalkan kepada prinsip-prinsip perniagaan dengan menggunakan kajian kes dan kerja projek berdasarkan senario perniagaan dunia sebenar. Emirates University Penerbangan (EAU) menggabungkan lawatan industri dan lawatan lapangan ke dalam proses pembelajaran untuk menyediakan konteks vokasional holistik. Secara keseluruhan penekanan adalah pada pengetahuan praktikal dan pembelajaran peribadi.

Akreditasi

Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam Perniagaan adalah program anugerah dual yang diberikan oleh Universiti Aviation Bersatu dan BTEC Pearson, UK. Anugerah EAU diiktiraf Kelayakan National Authority (NQA) di UAE.

Peluang Kerjaya

Apabila anda lulus anda akan layak untuk bekerja dalam organisasi sektor swasta atau awam dalam peranan perniagaan pentadbiran.

Berjaya menyelesaikan Diploma Lanjutan (Sijil 4) dalam kelayakan perniagaan juga akan membolehkan anda untuk maju ke program sarjana muda digunakan dalam bidang berkaitan pengajian.

rangka kursus

Pelan kajian dua tahun biasa

Cara penghantaran

Program ini ditawarkan atas dasar semester sepenuh masa.

TEMPOH

Dua tahun.

Program taught in:
English

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
55,140 AED
Yuran Pengajian, 2500 AED Yuran Pendaftaran
Deadline
By locations
By date