Diploma Lanjutan BTEC Dalam ICT

Walsall College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Lanjutan BTEC Dalam ICT

Walsall College

Kursus ini bertujuan untuk memberi anda kemahiran praktikal dan pengetahuan IT dan merangkumi kedua-dua elemen perisian dan perkakasan, yang mungkin termasuk pakar-pakar seperti rangkaian dan pembangunan web. Kursus ini terdiri daripada lapan belas unit berkaitan IT. Dua belas unit dipelajari pada tahun pertama dengan baki enam pada tahun kedua. Ini akan memberi pelajar gambaran yang berharga mengenai kerjaya pelbagai IT. Peluang untuk mendapatkan kualifikasi Microsoft yang diiktiraf tersedia. Kajian swasta diperlukan.

Apa-apa tawaran oleh Walsall College tertakluk kepada kelayakan akademik yang telah anda berikan. Jika ini tertakluk kepada perubahan, anda boleh ditarik balik dari program anda.

SYARAT KEMASUKAN

Anda mestilah mempunyai tahap minimum B1 Rangka Kerja Rujukan Umum Keragaman Bahasa Inggeris (CEFR) Bahasa Inggeris untuk memohon visa pelajar. Untuk mengkaji kelayakan peringkat 3, anda memerlukan skor IELTS 5.0 (atau setara) dan kelayakan di peringkat berikut misalnya

• India - Menengah Tinggi (12 Gred) • Timur Tengah - Diploma Sekunder (Tawjihiyah) • China / Hong Kong - Sijil Sekolah Menengah Senior • Afrika - Sijil Sekolah Kanan Afrika Barat

Anda akan dikehendaki mengambil bahagian dalam penilaian awal untuk memastikan kursus dan tahap pembelajaran sesuai dengan keupayaan anda.

PROGRESI

Kemajuan ke Sijil Tinggi Tinggi atau Pengkomputeran Diploma Nasional yang Lebih Tinggi di Walsall College

YURAN KURSUS

£ 5,000 setahun

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
5,000 GBP
setiap tahun
Locations
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat