Diploma Lanjutan BTEC Dalam Sains Gunaan

Walsall College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Lanjutan BTEC Dalam Sains Gunaan

Walsall College

Sains Gunaan BTEC melihat Sains dengan cara yang berbeza. Daripada bekerja untuk peperiksaan yang membataskan minat anda; kursus ini dinilai melalui tugasan yang membolehkan anda menyiasat dan mengetahui sendiri. Ikut minat anda dengan batas. Ini adalah kursus modular di mana setiap bahagian dinilai secara berasingan melalui campuran kerja praktikal, tugasan bertulis dan pembentangan. Di dalam kelas, anda akan menjalankan tugas praktikal dan juga siasatan praktikal anda sendiri yang akan membantu anda menerapkan pengetahuan anda sains ke situasi kehidupan sebenar. Anda juga akan dapat mengadakan perbincangan kelas mengenai topik-topik yang sedang dalam berita dan yang mungkin memberi impak besar kepada Dunia dan Masyarakat di mana kita hidup. Sains Gunaan memberi tumpuan kepada mempersiapkan anda untuk memahami bagaimana Sains menyokong kehidupan moden dan akan membolehkan anda beralih kepada pelbagai kerjaya yang berbeza.

Apa-apa tawaran oleh Walsall College tertakluk kepada kelayakan akademik yang telah anda berikan. Jika ini tertakluk kepada perubahan, anda boleh ditarik balik dari program anda.

SYARAT KEMASUKAN

Anda mestilah mempunyai tahap minimum B1 Rangka Kerja Rujukan Umum Keragaman Bahasa Inggeris (CEFR) Bahasa Inggeris untuk memohon visa pelajar. Untuk mengkaji kelayakan peringkat 3, anda memerlukan skor IELTS 5.0 (atau setara) dan kelayakan di peringkat berikut misalnya

• India - Menengah Tinggi (12 Gred) • Timur Tengah - Diploma Sekunder (Tawjihiyah) • China / Hong Kong - Sijil Sekolah Menengah Senior • Afrika - Sijil Sekolah Kanan Afrika Barat

Anda akan dikehendaki mengambil bahagian dalam penilaian awal untuk memastikan kursus dan tahap pembelajaran sesuai dengan keupayaan anda.

PROGRESI

Pekerjaan atau kemajuan ke Universiti untuk mengambil pelbagai kursus Diploma Nasional atau Ijazah Tinggi.

YURAN KURSUS

£ 5,000 setahun

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
5,000 GBP
Locations
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
United Kingdom - Walsall, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat