Diploma Lanjutan Dalam Bidang Kejuruteraan Audio & Pengeluaran

Centre for Arts and Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Lanjutan Dalam Bidang Kejuruteraan Audio & Pengeluaran

Centre for Arts and Technology

BILANGAN TERHAD DARI BIASISWA DISEDIAKAN UNTUK upto $ 3000 PADA PERTAMA siapa cepat dia dapat. MEMOHON HARI INI.

Suka muzik? Melatih untuk kerjaya dalam bunyi profesional dengan kemahiran gunaan dalam bidang kejuruteraan audio dan perniagaan muzik. 18 bulan Kelowna program latihan kejuruteraan audio kami - Kejuruteraan Audio & Pengeluaran - membantu anda mengembangkan pelbagai kemahiran untuk peluang kerjaya dalam bunyi profesional, termasuk pengeluaran studio, muzik elektronik, hidup tetulang bunyi, muzik untuk TV dan filem, dan permainan audio.

Kejuruteraan Audio dan Program Pengeluaran pic 1

LATIHAN Kelowna AUDIO KEJURUTERAAN

Graduan Diploma Kejuruteraan Audio bersedia untuk bekerja dalam bidang kejuruteraan muzik, menghasilkan, mengedit, ADR, Foley kerja, reka bentuk bunyi, audio secara langsung dan tetulang bunyi, audio untuk multimedia interaktif dan video dalam talian, untuk pengeluaran audio permainan dan banyak lagi. Sementara beberapa jurutera audio memegang sepenuh masa, kedudukan gaji, ramai jurutera audio memulakan perniagaan sendiri atau bekerja sebagai kontraktor bebas untuk studio berasaskan projek.

Kejuruteraan Audio & Pengeluaran acara kemuncak program termasuk:

Latihan Kejuruteraan audio untuk membantu anda kerana kedua-dua artis dan juruteknik muzik - amalan dan integrasi ditekankan bersama-sama dengan kepakaran teknikal, latihan multimedia dan pengurusan projek, penyelesaian masalah dan kemahiran penyelesaian masalah.

Bimbingan berterusan dari pengajar dan profesional industri sepenuh masa untuk membantu anda menjadi mahir dan yakin dalam kebolehan anda dalam pengeluaran muzik maju, pengeluaran pos, kejuruteraan, pencampuran, menguasai, komposisi, dan akustik digunakan.

APABILA anda lulus DARIPADA PROGRAM KEJURUTERAAN AUDIO KAMI, ANDA AKAN bersenjatakan:

Satu diploma lanjutan dalam bidang Kejuruteraan Audio & Pengeluaran dari sebuah sekolah kejuruteraan audio terkemuka yang telah membantu melancarkan kerjaya pengeluar, jurutera audio, DJ, pemuzik dan jurutera bunyi di seluruh negara.

A portfolio profesional digilap reel demo yang menunjukkan kedua-dua kemahiran teknikal dan gaya seni, yang akan menjadi industri anda kad panggilan untuk mendapatkan gig dan memohon pekerjaan.

KERJAYA DALAM KEJURUTERAAN AUDIO

Kejuruteraan Audio dan pelajar Pengeluaran menamatkan pengajian untuk bekerja di pelbagai persekitaran (perkhidmatan bunyi langsung, studio rakaman, agensi digital, dan studio reka bentuk permainan, contohnya). Kerjaya termasuk:

  • Jurutera Rakaman
  • Jurutera Post Pengeluaran
  • pereka bunyi
  • Bunyi Studio Penolong
  • Live Jurutera Bunyi
  • Lokasi Audio Engineer
  • Muzik Pengeluar Elektronik
  • Multimedia-Audiovisual Pengeluar

TARIKH PROGRAM START

Terdapat empat bermula dalam tahun kalendar: Januari, April, Julai dan Oktober. Banyak program-program kami mempunyai pelbagai bermula, bagaimanapun, tidak semua kampus menawarkan semua empat bermula dan tidak semua program yang ditawarkan pada setiap permulaan. Untuk maklumat yang paling up-to-date, hubungi Penasihat Program.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

Walaupun Pusat menggalakkan pemohon mengemukakan permohonan sekurang-kurangnya enam minggu sebelum program bermula, dengan izin, permohonan lewat masih boleh dibenarkan. Semua permohonan yang diterima kurang daripada enam minggu sebelum program bermula memerlukan deposit tempahan tempat duduk berbayar sepenuhnya serta semua kemasukan keperluan lain yang akan siap pada masa permohonan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2018
Duration
Tempoh
18 
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh mula : Julai 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat