Diploma lanjutan dalam dasar gunaan

University of Technology Sydney

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma lanjutan dalam dasar gunaan

University of Technology Sydney

Kursus ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk secara kritis menerapkan pembelajaran mereka untuk kajian kes yang diambil daripada UTS: program penyelidikan IPPG dan tempat kerja mereka sendiri untuk membuat pembaharuan penyelesaian. Mata pelajaran teras kursus ini mengkaji cabaran dasar kontemporari; dasar dalam amalan; dasar dan sumber dan bukti dan membuat keputusan. Untuk menyesuaikan kursus mereka, pelajar boleh memilih elektif mereka dari pelbagai mata pelajaran dari UTS: IPPG, Fakulti Rekabentuk dan Bangunan dan UTS Business School. Kursus ini juga menawarkan sub-utama dalam Pengurusan Projek. Kursus ini menggunakan beberapa format pengajaran, termasuk mod blok intensif dan penyampaian dalam talian, yang direka oleh ahli akademik, pengamal dan pemimpin industri. Kebanyakan mata pelajaran yang ditawarkan dalam mod fleksibel dan dihantar dalam blok atau dalam talian untuk integrasi yang lebih berkesan kajian dan kerja komitmen.

Setelah tamat kursus ini, graduan mempunyai asas transdisiplinari untuk memahami dasar seluruh sektor awam, swasta dan badan bukan keuntungan. Kursus ini mengkaji pembangunan dan pelaksanaan dasar dalam amalan; dasar kemahiran penyelidikan dan metodologi; pembuatan dan penilaian dasar; dan pelaksanaan program dan pengurusan. Pelajar boleh mengambil kursus untuk meningkatkan pembangunan profesional mereka atau sebagai laluan untuk melanjutkan pelajaran akademik.

Kursus ini telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada peningkatan sempadan-yang merangkumi pengurusan pertengahan dan eksekutif di seluruh sektor kerajaan, industri dan bukan keuntungan. Ia adalah sangat terpakai kepada profesional yang bekerja dalam pelbagai tetapan, termasuk kerajaan negeri dan tempatan, perancangan, badan puncak, komuniti dan bukan kerajaan organisasi dan profesional kerjaya sektor tertentu.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
15,585 AUD
dalam AUD setiap sesi 24cp
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat