Diploma Lanjutan Dalam Reka Bentuk Grafik Dan Pembangunan Web

Centre for Arts and Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Lanjutan Dalam Reka Bentuk Grafik Dan Pembangunan Web

Centre for Arts and Technology

BILANGAN TERHAD DARI BIASISWA DISEDIAKAN UNTUK upto $ 3000 PADA PERTAMA siapa cepat dia dapat. MEMOHON HARI INI.

Course - Graphic Design dan Pembangunan Web

Menghidupkan kreativiti anda ke dalam kerjaya.

Ia pergi tanpa mengatakan anda mempunyai mata untuk reka bentuk. Anda tahu bahawa apabila imej dan perkataan yang datang bersama-sama tepat, ia adalah sihir pada halaman. Cita-cita anda tidak mengenal batas dan anda mendapati potensi yang tidak terhad Internet dan aplikasi digital yang menarik. Anda ingin tanda anda di dunia dengan menggabungkan reka bentuk yang indah dengan fungsi yang sukar ditandingi. Lagipun, ia bukan sahaja masa depan, ia adalah masa depan anda. Bersedia untuk membuat ia berlaku?

Program Graphic Design & Pembangunan Web kami adalah kursus komprehensif yang direka untuk melahirkan graduan yang berkembang maju dalam semua bidang industri. Bilik darjah dijalankan serupa dengan persekitaran yang dunia sebenar bekerja, dan anda mempunyai pilihan untuk melengkapkan kajian melalui gabungan di kelas dan pembelajaran dalam talian.

Anda mendapatkan pemahaman yang mendalam mengenai aplikasi digital dan laman web dalam pangkalan data yang didorong oleh yang menggerakkan dunia multimedia. Menguasai aspek teknikal dan artistik membina mengagumkan grafik manakala menjadi fasih dalam sisi undang-undang pengeluaran digital, meletakkan diri anda sebagai aset kepada mana-mana firma atau bersedia untuk melancarkan syarikat anda sendiri yang berjaya.

Pengajar kami adalah pemimpin di padang yang memiliki atau terus bekerja di kalangan sesetengah daripada firma reka bentuk atas dalam industri. Mereka memberi kemahiran praktikal dan strategi penyelesaian masalah semasa mengajar berkuasa terhadap perisian dan pengaturcaraan seperti Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects, XHTLM dan CSS, JavaScript, ActionScript, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, dan mewujudkan laman web pangkalan data yang didorong menggunakan PHP dan MYSQL.

Siswazah dari program 18 bulan intensif ini kini bekerja di firma-firma seperti Ad-Dispatch, Kumpulan Extreme, Command Base, East Coast Dynamics, Designa, Jet Label, Jewel Pop Inc., dan banyak lagi.

Setelah selesai, menerima komputer riba sarat dengan Adobe Creative Suite, hadiah kami untuk memastikan anda memasuki pasaran kerja dengan bukan sahaja kemahiran dan memandu untuk berjaya, tetapi juga cara-cara untuk melakukan apa yang anda melakukan yang terbaik - buat. Meletakkan ia untuk digunakan melalui mana-mana kerjaya lumayan:

  • Multimedia dan Web Designer
  • Designer Interaktif
  • Web Developer
  • Kakitangan Sokongan Web
  • Pereka Grafik
  • Pengeluaran Designer

"The Graphic Design & Pembangunan Web program yang ditawarkan semua yang saya mahu belajar: reka bentuk web, coding, reka bentuk grafik, dan lain-lain Tetapi apa yang benar-benar hebat ialah ia menyentuh mengenai bidang-bidang seperti:. Fotografi, video, audio undang-undang dan banyak lagi, yang benar-benar bulat daripada skillset saya dan membuat saya lebih menarik kepada majikan dan pelanggan "

Dave Haggblad

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
18 
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat