Diploma Lanjutan Skrin Dan Media

Academy of Information Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Lanjutan Skrin Dan Media

Academy of Information Technology

Diploma Lanjutan Skrin dan Media adalah pilihan kajian yang hebat untuk pelajar yang berminat dalam kajian media digital terutamanya bagi mereka yang ingin mempelajari reka bentuk permainan dan animasi.

Apakah kursus ini?

Kursus ini menyediakan perkembangan kemahiran dan pengetahuan dalam media digital dengan penekanan pada reka bentuk permainan, animasi dan filem. Ia bertujuan untuk membangunkan pemikiran reka bentuk, dan pemahaman yang lebih maju tentang alat dan teknik yang digunakan untuk menghasilkan permainan video, animasi dan filem. Perisian seperti Autodesk 3ds Max, Autodesk Mudbox, Autodesk Motion Builder, Tangkapan Pergerakan, Kit Pembangunan Unreal (UDK) dan Unity 3D diliputi secara meluas dalam kursus ini.

Diploma Lanjutan Skrin

Siapakah kursus ini?

Kelayakan ini bertujuan untuk individu (pelajar domestik dan antarabangsa) yang ingin memperluaskan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang pembangunan permainan. Ramai pelajar yang berpindah ke program ini sebelum ini telah menamatkan beberapa tahap latihan dalam pengeluaran media digital interaktif, sama ada melalui sijil sebelumnya atau kelayakan diploma.

Melanjutkan pelajaran

Apabila selesai kursus ini, pelajar yang memilih untuk meneruskan ke Ijazah Sarjana Muda Media Interaktif (apa-apa pengkhususan) akan menerima kredit yang signifikan ke arah ijazah mereka. Program pendidikan tinggi dan vokasional AIT juga sangat dihormati oleh rakan industri dan akademik.

Kualiti kursus kami dan piawaian pengajaran diiktiraf oleh universiti terkemuka di seluruh Australia. Ini telah membolehkan pelajar-pelajar kami memperoleh kedudukan yang lebih maju dengan universiti berafiliasi yang memberi peluang kepada mereka untuk melanjutkan pengajian jika mereka ingin meneruskan Ijazah Sarjana Muda atau Sarjana setelah selesai Kursus AIT .

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
30 
Sepenuh masa
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat