Read the Official Description

Diploma Lanjutan dalam Fesyen (satu tahun, separuh masa)

Kami mendapati bahawa ia memberi manfaat kepada pelajar untuk melanjutkan pendidikan dan latihan mereka dengan tahun pengkhususan yang mendedahkan mereka kepada persekitaran kerja untuk tempoh masa yang panjang. Ini membolehkan para pelajar untuk bertindak balas dengan lebih baik terhadap cabaran yang ditunjukkan dalam industri fesyen yang semakin kompleks. Selama satu tahun program sepenuh masa atau dua tahun waktu paruh waktu, pelajar akan mengembangkan pemahaman yang lebih mendalam tentang keseluruhan rantaian nilai dan memperoleh pengalaman industri dalam bidang khusus yang khusus sama ada pakaian, desain aksesori atau bidang khusus lain dalam fesyen .

Jika anda berminat mendaftar tahun 2016, kelas akan bermula pada akhir bulan Januari 2016 dan anda perlu menyelesaikan proses permohonan anda pada akhir bulan Oktober 2015 supaya peletakan internship anda dapat disahkan menjelang akhir bulan November 2015.

Kaedah tuisyen terdiri daripada sesi perhubungan wajib di kampus yang disepadukan dengan penempatan wajib di tempat kerja di bidang bidang pengkhususan yang relevan.

Syarat Kemasukan

Pelajar yang ingin mendaftarkan diri untuk kelayakan ini mesti:

  • Sekurang-kurangnya, memiliki Sijil Lanjutan Terperinci yang berkaitan dengan reka bentuk, NQF Tahap 6, Diploma di Tingkat 6 NQF atau Sijil Pekerjaan di Tingkat 6 NQF.
  • Pelajar yang tidak mematuhi syarat minimum untuk kemasukan boleh diterima berdasarkan Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu.
  • Pemohon matang yang berumur 23 tahun dan ke atas yang tidak memenuhi syarat kemasukan juga boleh diterima berdasarkan pengalaman tempat kerja mereka dan penilaian masuk akademik dan wawancara khusus.

Pengkhususan

Akademi Elizabeth Galloway mempunyai hubungan profesional dengan banyak pemain peranan utama dalam industri fesyen Afrika Selatan dan berpotensi untuk meletakkan orang dalam organisasi yang berdagang dalam produk berikut Childrenswear; Beg kulit; Kulit eksotik; Daywear; Pakaian pengantin; Peristiwa Pakai. Hubungan penting ini mewujudkan peluang bagi pelajar untuk belajar ke arah pengkhususan yang berkaitan.

Calon yang ingin mengikuti pengkhususan yang tidak digariskan di atas dapat mengemukakan pengkhususan dan organisasi yang sesuai untuk Akademi untuk mendekati. Peletakan internship bergantung kepada permintaan pelajar dan kesediaan tuan rumah untuk menampung calon. Semua penempatan akan disahkan berdasarkan kes mengikut kes.

Kajian sambilan untuk Diploma Lanjutan

Adalah mungkin untuk mempelajari Diploma Lanjutan selama dua tahun mengikuti kelas sambilan. Kelas-kelas akan dijadualkan pada hari Sabtu dan apabila pelajar dapat mengambil masa bekerja. Pelajar perlu mempunyai pekerjaan dalam industri fesyen kerana mereka perlu menggunakan tempat kerja mereka sebagai latihan mereka. Kajian separuh masa akan dikendalikan berdasarkan kes mengikut kes.

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut mengenai Diploma Lanjutan sila hubungi kami di admission@elizabethgalloway.co.za atau 021 880 0775.

Pelajar antarabangsa

R 70 960

* Nota: Bagi pelajar antarabangsa, Yuran Pendaftaran mesti dibayar agar Akademi mengeluarkan dokumen yang diperlukan untuk Permit Anda dan juga menjamin ruang untuk tahun akademik 2018. Sila ambil perhatian bahawa permohonan Permit Kajian mengambil masa untuk diproses. Anda perlu memohon pada masanya supaya anda dapat memulakan tahun akademik anda tepat pada waktunya. Baki R 70 960 yuran akan dibayar pada 29 Januari 2018. Semua pelajar antarabangsa dikehendaki membuat pembayaran penuh pada 29 Januari 2018.

Program taught in:
English

See 2 more programs offered by Elizabeth Galloway Academy Of Fashion »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
Sambilan
Price
70,960 ZAR
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020