Filter
Diploma Lanjutan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma Pascasiswazah dalam Sistem Maklumat 2019/2020

Satu diploma lanjutan memperakui bahawa seseorang pelajar telah melengkapkan keperluan kursus tertentu, dan dapat membantu pelajar layak mendapat peluang di tempat kerja atau di universiti-universiti di seluruh dunia. Masa yang diambil untuk mendapat diploma lanjutan bergantung kepada sekolah dan program.

Sistem maklumat adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mereka perlukan untuk masa depan. Kelas berkisar gabungan maklumat perniagaan dan sains komputer untuk memastikan peserta dapat menganalisis maklumat yang mereka mencari dan memohon kepada sudut pandangan perniagaan.

Diploma Pascasiswazah dalam Sistem Maklumat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sistem Maklumat

Kangan Institute

Kelayakan ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk menyelaras dan mentadbir pemasangan, pentauliahan dan penyelenggaraan yang berterusan daripada pelba ... [+]

Kelayakan ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk menyelaras dan mentadbir pemasangan, pentauliahan dan penyelenggaraan yang berterusan daripada pelbagai rangkaian, pelayan perusahaan dan sistem termasuk penyelesaian antara rangkaian, keselamatan dan e-perniagaan.

Graduan boleh bekerja sebagai teknologi komunikasi maklumat dan pakar bebas atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan. The diploma lanjutan terdiri daripada 18 unit dan termasuklah IV Sijil Sistem Komputer Teknologi (076.935).

Kelayakan ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan bagi seseorang individu untuk menyelaras dan mentadbir, sebagai pakar bebas teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan, pemasangan, pentauliahan dan penyelenggaraan yang berterusan daripada pelbagai rangkaian, pelayan perusahaan dan sistem , termasuk penyelesaian antara rangkaian, keselamatan dan e-perniagaan.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu