Diploma lebih tinggi dalam perniagaan

Athlone Institute of Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma lebih tinggi dalam perniagaan

Athlone Institute of Technology

Program diploma ini lebih tinggi menyediakan pendidikan formal dan latihan dalam bidang perniagaan untuk graduan dengan latar belakang bukan perniagaan. Pemegang kelayakan yang biasanya akan dijangka memasuki pekerjaan dengan latar belakang pengajian perniagaan yang kuat, yang akan melengkapkan kelayakan (s) telah diperolehi. Kursus ini menekankan kepentingan kerja amali / projek di semua modul.

Kursus ini akan menyediakan anda dengan konsep rangka kerja, pengetahuan dan kemahiran yang akan membolehkan anda untuk memahami persekitaran perniagaan yang kompleks dan sentiasa berubah. Ia juga akan memberikan anda pemahaman tentang kepentingan masing-masing dan hubungan yang wujud antara disiplin dan fungsi diwakili dalam perniagaan moden yang berbeza, dengan memberi tumpuan kepada pembangunan perusahaan dan pengurusan projek. Anda akan dapat memahami dipertingkatkan fungsi kewangan dan kepentingannya dalam persekitaran perniagaan yang moden; dan pemasaran dan peranannya dalam berkesan menyokong pembangunan perniagaan. Modul pengurusan dan gelagat organisasi akan membina kelayakan sebelum anda (s) dan akan memberi tumpuan pada tetapan perniagaan.

Keperluan Minimum Kemasukan

Ijazah Sarjana Muda (Tahap 7) atau Ijazah Sarjana Muda (Kepujian, Aras 8) dalam mana-mana disiplin bukan perniagaan diperlukan.

Modul

Pengurusan, Strategi dan Perubahan, Ekonomi dan Alam Sekitar Perniagaan, Analisis Penyata Kewangan, Pengurusan Pemasaran. Pengurusan Sumber Manusia, Pembangunan Perusahaan dan Pengurusan Projek, Undang-undang Perniagaan, Aplikasi Perniagaan.

Perkembangan

Sebagai lulusan program ini Level 8, anda layak untuk dipertimbangkan bagi Sarjana Perniagaan satu tahun, program sepenuh masa di AIT. Sebagai alternatif, anda boleh membuat keputusan untuk meneruskan pengajian lepasan ijazah di institusi lain. Butir-butir penuh dengan peluang siswazah di AIT terkandung dalam prospektus pasca siswazah.

Peluang kerjaya

Sebagai lulusan program ini, anda akan mempunyai pelbagai kemahiran dan akan amat sesuai untuk mendapat pekerjaan di seluruh pelbagai industri membina kelayakan asal anda (s), tetapi kini dipertingkatkan dengan kelayakan perniagaan ini.

informasi tambahan

Bagi tahun akademik 2014/2015, yuran adalah € 3500 untuk pelajar EU. Bayaran-bayaran ini adalah tertakluk kepada semakan tahunan.

Permohonan dalam talian bagi kemasukan terus ke program ini pada September 2015 kini dibuka.

Untuk maklumat lanjut atau untuk pertanyaan hubungi: Siobhan Kelly, Kemasukan Pejabat, AIT Tel 090 646 8131

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,500
Locations
Ireland - Athlone, County Westmeath
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Ireland - Athlone, County Westmeath
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat