Diploma lepasan ijazah dalam bidang kejuruteraan di jalan raya dan pengangkutan kejuruteraan

Institute of Technology Sligo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma lepasan ijazah dalam bidang kejuruteraan di jalan raya dan pengangkutan kejuruteraan

Institute of Technology Sligo

Program separuh masa dalam talian ini bertujuan untuk menyediakan graduan kejuruteraan termasuk tempatan jurutera berkuasa, perunding dan kontraktor dengan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk satu anugerah lepasan ijazah yang diiktiraf di jalan raya dan pengangkutan kejuruteraan.

Siswazah Diploma terdiri daripada dua separuh masa dalam talian Diadun peringkat (tahun) pembelajaran, dengan Tahap 1 terdiri daripada Semester 1 dan 2, di mana tema adalah jalan kejuruteraan penyelenggaraan dan pengurusan rangkaian. Peringkat 1 adalah bersamaan dengan Sijil Pascasiswazah L9 dalam Road Maintenance Engineering & Pengurusan Rangkaian Di Peringkat 2 (Semester 3 dan 4), tumpuan diberikan kepada reka bentuk jalan raya dan pembinaan. Prestasi keseluruhan menyumbang kepada anugerah itu. pembelajaran adalah campuran kuliah dalam talian, bengkel di kampus dan tugasan projek.

graduan yang berjaya boleh maju ke program MEng yang (Tahap 3) di mana disertasi penyelidikan dijalankan semasa Semester 5 dan 6.

jalan-dan-pengangkutan

Syarat Kemasukan

Syarat kemasukan untuk Peringkat 1 program ini adalah ijazah kepujian kelas BEng kedua Kejuruteraan Awam atau yang setaraf. graduan berjaya Sijil Level 9 dalam Road Maintenance Engineering & Network Management boleh memindahkan ke Peringkat 2 program ini.

Semua ceramah, tutorial dan kerja praktikal disampaikan melalui Bahasa Inggeris. Adalah sangat penting bahawa pelajar yang bukan penutur bahasa Inggeris asli mempunyai standard yang diperlukan untuk masuk untuk memastikan mereka mendapat nilai maksimum dari masa mereka di IT Sligo. Skor kemahiran minimum yang diperlukan dalam Bahasa Inggeris diperlukan untuk masuk ke SLigo IT adalah: 6.0 Skor IELTS untuk ijazah pascasiswazah.

Peluang kerjaya

Anugerah ini (PGDip MEng tambah) bertujuan menyediakan graduan dengan keperluan akademik Jurutera Ireland akreditasi untuk status Jurutera Bertauliah. Ini akan memudahkan jurutera profesional untuk maju ke jawatan kanan dalam sektor jalan raya dan kejuruteraan pengangkutan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
9,000 EUR
Locations
Ireland - Sligo, County Sligo
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Ireland - Sligo, County Sligo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat