close

Penapis

Lihat Hasil

Diploma Siswazah di Australia 2020

Kembali ke sekolah wajar bagi mereka yang ingin mengembangkan pilihan kerjaya. Dalam keadaan tertentu, ia boleh menjadi sangat bermanfaat untuk mencapai diploma lepasan ijazah dan bukannya mengikuti ijazah lain Sarjana Muda. Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelaja… Baca lebih lanjut

Kembali ke sekolah wajar bagi mereka yang ingin mengembangkan pilihan kerjaya. Dalam keadaan tertentu, ia boleh menjadi sangat bermanfaat untuk mencapai diploma lepasan ijazah dan bukannya mengikuti ijazah lain Sarjana Muda. 

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Diploma Siswazah di Australia

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Media Design School
Auckland, New Zealand +4 Lagi

Diploma Siswazah adalah sesuai untuk sesiapa yang telah menamatkan ijazah Sarjana Muda dalam bidang reka bentuk yang berkaitan atau Sijil Lepas Ijazah di Design.

Diploma Siswazah adalah sesuai untuk sesiapa yang telah menamatkan ijazah Sarjana Muda dalam bidang reka bentuk yang berkaitan atau Sijil Lepas Ijazah di Design. -
Diploma Pascasiswazah
Sepenuh Masa
30 minggu
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini