Filter
Diploma Pascasiswazah
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Diploma Siswazah di Australia 2020

Kembali ke sekolah wajar bagi mereka yang ingin mengembangkan pilihan kerjaya. Dalam keadaan tertentu, ia boleh menjadi sangat bermanfaat untuk mencapai diploma lepasan ijazah dan bukannya mengikuti ijazah lain Sarjana Muda. 

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Diploma Siswazah di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Media Design School

Diploma Siswazah adalah sesuai untuk sesiapa yang telah menamatkan ijazah Sarjana Muda dalam bidang reka bentuk yang berkaitan atau Sijil Lepas Ijazah di Design. ... [+]

Yang Diploma Pascasiswazah adalah sesuai untuk sesiapa yang telah menamatkan ijazah Sarjana Muda dalam bidang reka bentuk yang berkaitan atau Sijil Lepas Ijazah di Design.

Mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya akademik anda dengan meneroka amalan terkini, paling relevan profesional dalam reka bentuk. Anda juga akan membangunkan alat untuk mentafsir, menganalisis dan reka bentuk kritikan prinsip dan mewujudkan strategi reka bentuk antara disiplin baru.

Graduan Diploma Lepasan Ijazah dalam Design akan dapat maju ke Master Media Design sekolah program Design.

Laluan Kerjaya

laluan kerjaya yang mungkin bagi graduan Diploma Lepasan Ijazah dalam Design termasuk kedua-dua jawatan strategik dan reka bentuk dalam studio reka bentuk, syarikat dan agensi perundingan: Pengurus projek Design; Systems pereka; Merchandising dan penjenamaan pemaju atau strategi; pereka kemampanan; pereka interaktif; Mobile teknologi pereka; Pengguna pengalaman pereka; penganalisis reka bentuk; pereka skrin; animator digital; pereka maklumat; pereka produk dan pemaju; pereka perkhidmatan; Transmedia pereka; pereka pembungkusan; Menengah guru reka bentuk; perunding reka bentuk; pengurus Design.... [-]

Australia Adelaide
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
30 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu