Filter
Diploma Pascasiswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma Siswazah dalam Sistem Maklumat 2019/2020

A diploma lepasan ijazah mengiktiraf bahawa seseorang pelajar telah melengkapkan semua keperluan program. Kursus pengajian biasanya disediakan untuk pelajar-pelajar yang telah menamatkan ijazah sarjana muda, dan ia boleh menjadi berguna di tempat kerja.

Sistem maklumat adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mereka perlukan untuk masa depan. Kelas berkisar gabungan maklumat perniagaan dan sains komputer untuk memastikan peserta dapat menganalisis maklumat yang mereka mencari dan memohon kepada sudut pandangan perniagaan.

Diploma Siswazah dalam Sistem Maklumat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sistem Maklumat

University of Johannesburg

Tujuan program ini adalah untuk mengukuhkan dan memperdalam pengetahuan pelajar dan untuk membangunkan kecekapan penggunaan dalam menganalisis, menafsirkan dan memahami p ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk mengukuhkan dan memperdalam pengetahuan pelajar dan untuk membangunkan kecekapan penggunaan dalam menganalisis, menafsirkan dan memahami proses, prinsip dan kaedah pengauditan sistem maklumat. Ia terus membangun kemerdekaan intelektual, penyelidikan dan kemahiran profesional pelajar. Kelayakan ini menyediakan pelajar untuk memberi sumbangan secara bermakna kepada organisasi sistem pengauditan maklumat serta pemerolehan, penggunaan dan pembangunan sistem dan teknologi maklumat.

Keperluan kemasukan

Pelajar yang berpotensi sepatutnya memperoleh Ijazah Sarjana Muda di peringkat 7 dari UJ. Calon dari universiti lain sepatutnya mendapat Ijazah berkaitan di peringkat NQF 7 atau bersamaan dengannya dan boleh memohon kemasukan ke Lembaga Akademik Jabatan yang akan menilai setiap permohonan secara individu. RPL akan digunakan mengikut dasar UJ RPL. Sebagai tambahan kepada syarat kemasukan minimum seperti yang digariskan di atas, calon pelajar mesti memperoleh minimum purata 60% Pada tahun terakhir mereka dalam mana-mana Sarjana Muda yang sesuai untuk melakukan Diploma pasca siswazah.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu