Diploma Penerbangan (lesen Juruterbang Komersial)

Aviation Study Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Penerbangan (lesen Juruterbang Komersial)

Aviation Study Centre

Program Gambaran Keseluruhan

The Commercial Pilot License (CPL) adalah lesen yang anda perlu bekerja sebagai seorang juruterbang. Latihan untuk lesen ini termasuk latihan asas (sama dengan latihan lesen rekreasi dan swasta), ditambah latihan yang lebih kompleks untuk memastikan bahawa anda mampu untuk selamat mengendalikan pelbagai situasi. CPL ini juga termasuk pengetahuan teori tambahan dan jam penerbangan maju.

Pelajar dengan latihan aeronautik sebelum dan pengalaman juga boleh memohon untuk kursus ini dan akan menerima pengiktirafan pembelajaran terdahulu untuk menaik taraf atau menukar ke arah kelayakan juruterbang Australia mereka.

Kami menawarkan program ini di Gold Coast (Australia) sebagai Diploma rasmi program Penerbangan dan Hamilton (New Zealand) sebagai NZ CPL asas.

Syarat Kemasukan

akademik: Senior High School siap bersamaan dengan Australia Tahun 12 pilihan. Pelajar yang ingin memulakan latihan di bawah 12 tahun adalah dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan kes demi kes.

Umur: 18yrs. Pelajar yang lebih muda adalah dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan kes demi kes.

Bahasa Inggeris: 6.0 IELTS atau setaraf untuk kemasukan terus. Pelajar dengan tahap bahasa Inggeris yang lebih rendah boleh pakej program ini dengan program laluan bahasa Inggeris diluluskan kami.

RPL: Pelajar dengan latihan sebelum atau pengalaman aeronautik mungkin tidak layak mendapat kelayakan lanjutan melalui pengiktirafan pembelajaran terdahulu. Sila tanya untuk maklumat lanjut.

perubatan:Untuk mengelakkan kekecewaan, kami mencadangkan pemohon menjalani ujian perubatan untuk juruterbang di negara asal mereka atau ideal, dengan CASA Australia diluluskan pemeriksa perubatan. Sila hubungi kami untuk nasihat terperinci.

Cara Memohon

proses permohonan kami direka bentuk untuk pelajar antarabangsa dan biasanya cepat dan mudah. Permohonan boleh dibuat dalam talian dan pasukan kami bersedia untuk menjawab apa-apa soalan atau memberikan sokongan tambahan. Sila mendaftar minat anda menggunakan Borang Permintaan Maklumat.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
46 - 46 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
78,000 AUD
Sila lihat laman web kami untuk maklumat lanjut.
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat