Diploma Pengurusan Hotel

Executive Hotel Management College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma Pengurusan Hotel

Executive Hotel Management College

Memandangkan industri pelancongan terus berkembang dan berkembang di peringkat antarabangsa dan dengan pasaran pelancongan Kanada meningkat, terdapat peningkatan permintaan untuk pengurus hospitaliti berpengalaman dan berpengalaman. Program Diploma Pengurusan Hotel 1 Tahun direka untuk membantu para pelajar memenuhi permintaan ini dengan menyediakan mereka pengalaman praktikal dan latihan akademik, membantu membentuk landasan yang mantap untuk kerjaya perhotelan peringkat eksekutif yang menjanjikan dan berjaya.

Program ini terdiri daripada 12 kursus pengurusan yang berdasarkan kurikulum Institut Pendidikan Amerika Syarikat dan Persatuan Penginapan diiktiraf di peringkat antarabangsa. Di samping itu, EHMC menawarkan EHMC kompleks, praktikal dan memperkayakan dan kursus tambahan untuk memajukan lagi kemahiran peringkat eksekutif pelajar kami. Penulisan perniagaan profesional, etika sosial, bangunan resume, kemahiran rangkaian dan pembangunan pelan perniagaan adalah contoh topik yang diliputi dalam program ini. Sebagai contoh, pelajar membangunkan rancangan perniagaan, ramalan kewangan, rancangan pemasaran dan analisis persaingan untuk operasi hotel dan restoran terpilih. Apabila mereka lulus dari program kami, mereka akan bersedia untuk menjadi ahli penting dari mana-mana pasukan pengurusan kanan.

Ia adalah gabungan kurikulum AHLA, bengkel eksekutif dan pengalaman mendalam para pengajar kami yang menetapkan pelajar Executive Hotel Management College atas semua yang lain; terbaik menyediakan mereka untuk penempatan praktikum dan kerjaya yang bermanfaat dalam Pengurusan Hotel.

Manfaat Program Di EHMC , kami menawarkan kemasukan yang membolehkan pelajar menyertai program ini setiap tiga minggu. Sistem ini membolehkan pelajar belajar dari satu sama lain serta menambahkan kepelbagaian dan pengalaman yang lebih luas ke dalam kelas. EHMC bangga menyediakan pelajar dengan hanya pengajar peringkat Eksekutif yang berkelayakan dengan pengalaman pengurusan hotel yang berjaya selama 10 tahun.

Pelajar biasanya menghabiskan separuh hari di dalam bilik darjah, sambil menghabiskan separuh lagi memohon kemahiran akademik dalam suasana praktikal. Executive Hotel Management College adalah satu-satunya sekolah perhotelan yang beroperasi dengan rangkaian hotel utama. Mayfair Hotels and Resorts memiliki dan mengendalikan hotel dan resort terkemuka yang menyediakan pelbagai peluang untuk peletakan praktikum. Pelajar akan mempelajari tanggungjawab pengurusan dan penyelia secara langsung di semua jabatan hotel primer. EHMC bekerja sangat rapat dengan kedua-dua pelajar dan rakan kongsi hotel kami untuk mengukur kesesuaian dan penempatan terbaik untuk pelajar. Berdasarkan tahap kemahiran, matlamat dan minat, pelajar akan berpeluang untuk bergerak melalui pelbagai jabatan dan hotel dalam kumpulan Mayfair Hotel dan Resort dan syarikat hotel terkemuka lainnya.Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
100 USD
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Kanada - Vancouver, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat