Read the Official Description

(Sijil IV untuk Diploma) Diploma ke Ijazah d2

Hunter TAFE menawarkan yang unik Bahasa Inggeris dan Perkhidmatan Komuniti pakej. Anda boleh memilih untuk melakukan kursus secara individu atau gabungan mereka untuk 'pakej' yang akan menjimatkan wang anda dan menjamin anda penempatan.

Pakej Termasuk:

 • 24 bulan program pengajian.
 • Bahasa Inggeris dan Diploma.
 • Akses kepada memenangi anugerah Newcastle Pusat Bahasa Inggeris di kampus.
 • Anda boleh bekerja semasa anda belajar.
 • Akses kepada penginapan pelajar diskaun kami.
 • Program latihan yang ada.
 • Pek selamat datang termasuk tiket wayang, sepuluh pin bowling pas, keahlian persatuan pelajar dan banyak lagi!
 • Lapangan terbang percuma mengambil (dari Newcastle lapangan terbang serantau).

Kelas bahasa Inggeris (Jika perlu) - AUD $ 5000: 00 (6 bulan).

Sijil IV untuk Diploma Khidmat Masyarakat pakej (24 bulan) AUD $ 19,000: 00 penjimatan sebanyak AUD $ 1230: 00

Semester 1 - kelas bahasa Inggeris (Jika perlu)

Hunter TAFE adalah rumah kepada Newcastle Pusat Bahasa Inggeris yang memenangi anugerah. Pusat ini beroperasi 51 minggu tahun ini dengan pelbagai pilihan kajian disediakan untuk semua pelajar, walaupun orang-orang yang mempunyai visa selain visa pelajar.

Program ini akan berlangsung selama 20 minggu untuk AUD harga diskaun $ 5000: 00 (AUD $ 250: 00 / minggu)

Program ini termasuk:

 • Bahasa Inggeris untuk Peperiksaan Persediaan.
 • Sijil Pertama Cambridge (stalowe).
 • Sijil Cambridge di Advanced English (CAE).
 • IELTS Penyediaan.
 • Bahasa Inggeris Umum yang baru bermula untuk Advanced.
 • Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik.

Tahap kemasukan untuk produk ini adalah IELTS 4.5 ATAU minimum Setaraf Sila ambil perhatian: Pusat Bahasa Inggeris kami boleh menilai penguasaan bahasa Inggeris sebelum pendaftaran.

Semester 2 - 3 Sijil IV Perkhidmatan Komuniti Kerja

Kelayakan ini adalah untuk orang-orang yang mahu bekerja dalam organisasi berasaskan komuniti, pemulihan kediaman dan bimbingan untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan, campur tangan dan pendidikan masyarakat kepada pelanggan. Anda akan belajar bagaimana untuk mereka bentuk dan menyampaikan program-program yang bertujuan untuk meningkatkan kesejahteraan individu dan kumpulan.

Orang yang ingin mendaftar dalam unit HLTFA301B kecekapan Memohon pertolongan cemas, dinasihatkan bahawa untuk berjaya melengkapkan unit yang mereka harus mampu melaksanakan kemahiran asas sokongan hayat, untuk pendarahan kawalan contoh dan melaksanakan resusitasi kardiopulmonari.

Orang yang mempunyai kecacatan yang akan menghalang mereka daripada melaksanakan diperlukan kemahiran asas sokongan hayat dinasihatkan bahawa mereka tidak akan dapat mencapai unit kecekapan.

Kos kursus individu: AUD $ 7930: Program 00 12 Bulan.

Tahap permulaan bagi Sijil IV Perkhidmatan Komuniti Kerja adalah IELTS 5.5 ATAU Akademik Setaraf. Semester 4 -5 Diploma Perkhidmatan Komuniti Kerja Kelayakan ini adalah untuk orang-orang yang mahu bekerja di sebuah organisasi berdasarkan penyampaian perkhidmatan, sama ada di tempat kerja pelanggan langsung dan / atau projek pendidikan masyarakat atau pembangunan. Pelajar akan membangunkan kemahiran dalam pembangunan masyarakat, pengurusan kes, penilaian dan rujukan, sokongan, kaunseling, dan kumpulan kerja psikologi dan sosiologi. Pekerja di peringkat ini beroperasi pada tahap kemahiran yang maju dan boleh juga mempunyai tanggungjawab bagi penyeliaan kakitangan dan sukarelawan lain.

Kos kursus individu: AUD $ 12,300: Program 00 12 Bulan. Tahap kemasukan untuk Diploma Perkhidmatan Komuniti adalah IELTS 5.5 ATAU Akademik Setaraf.

Bekerja di rantau Hunter yang:

9/10 pelajar kita bekerja sambilan sambil belajar.

Sama ada bekerja untuk menimba pengalaman siswazah, atau butuh pekerjaan kasual untuk membantu perbelanjaan sara hidup sokongan, terdapat banyak cara untuk mencari kerja yang sesuai dengan setiap keadaan.

Program taught in:
English

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
24 
Sepenuh masa
Price
19,000 AUD
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020